maandag 23 juni 2014

Rohe rotan stoel

Vind rotan stoel als je nu zoekt. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Stoelen voor de laagste prijs. Rotan coffee table by Rohé Noordwolde.


Prachtige vintage rotan stoel in perfecte staat.

Zit heerlijk en past in ieder interieur. Hele toffe vintage stoel rotan en van rohe noordwolde in een zwarte kleur. Daar krijg je toch nooit genoeg van? Stoer door het zwarte buisframe onderstel.


Wat een lekkere combinatie! De stoel is in prima conditie en de spijlen zijn stuk voor stuk intact. De zitting is van fraai rotan met een onderstel van gelakt zwart ijzer inclusief de originele en herkenbare witte doppen.


Een bekende en gewilde stoel in echt een goede staat.

Materiaal fauteuil: rotan zitting en zwart ijzeren frame. De set is in perfecte vintage conditie. Geen mankementen of beschadigingen. Wist je dat die o zo leuke rotan stoelen gemaakt zijn in ons eigen land?


In plaats van een lesje in Deens design, nu even een les in Fries design! Ruim een eeuw later omarmen we rotan nog steeds. Op een plek van de stoel laat het rotan los (zie foto). Verder in prima vintage conditie.


Het rotan is in goede vintage staat. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Gezien zijn leeftijd is deze fauteuil nog in zeer goede staat. Dit is écht een héél bijzonder model!


Het stoeltje heeft een aantal breuken in het bamboe. Dit betekend dat de rotan stoelen veilig online besteld kunnen worden. Ons aanvullend assortiment bestaat uit rotan klein meubelen, kussens voor uw rotan stoel en diverse aanbiedingen. U kunt hier denken aan een trendy rieten voetenbankje, hocker, poef, kist en lamp.


Ook hebben we veel kussens op voorraad voor diverse rotan stoelen en fauteuils. Rohé rotan stoel (model RB – 2) gemaakt bij Rohé Noordwolde in de jaren ’50.

De stoel heeft een zwart metalen frame en de zitting en rugleuning zijn van rotan. In gebruikte vintage staat. Let op: dit is een ophaalartikel. Onder de categorie rotan stoel en rieten stoelen brengen wij o. Ook treft u kobo grey, grijze rotan stoelen aan op onze site.


Deze rieten stoelen (eetkamerstoelen) zijn een aanwinst voor uw interieur. Er zit een schroef los onder de rugleuning (foto 6). De conditie is verder prima. Afmetingen: h7 bcm. Deze stoel (met voetbank) is heden nog in productie en behoort tot de moderne klassieken.


Rohe Noordwolde rattan chair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts