donderdag 26 juni 2014

Anti spin middel

Bij spinnen bestrijding moet u tegenwoordig rekening houding met de veranderde wet- en regelgeving. Verdelgen van spinnen met gif is verboden en bij de zoektocht naar andere oplossingen voor spinnen bestrijding is de aandacht zich vooral gaan richten op de woon- en leefomgeving van de spin dan op de spin zelf. Doe dit met een ragebol en met evt.


Spinnen bestrijden bij Spinnenoverlast. Neem contact met ons op voor een abonnement of een losse eenmalige behandeling.

Insect Clean Spider Free weekt spinnen uitwerpselen los, beschermt de ondergrond én weert spinnen en insecten. Dit anti spinnen middel weert ongedierte en is niet giftig. Als je op meubels en vloerbedekking spuit, houd er dan rekening mee dat de olie vlekken kan maken.


Test de spray op een onopvallende plek in de bekleding of vloerbedekking uit om te kijken of het middel de stof niet laat verkleuren. Als er niets gebeurt kun je het middel veilig gebruiken. Zo blijft de plek lang schoon.


Spider Free - Insect Clean werkt het hele spinnenseizoen lang (zes maanden), afhankelijk van weersinvloeden en spin - of insectpopulaties. Spinrag ziet er lelijk uit en zowel mens als dier kunnen bang zijn voor de spin.

Het product zorgt ervoor dat de woning etc. De bedrijven welke dit middel professioneel gebruiken moeten in het bezit zijn van het diploma plaagdierbestrijding. Ons product is in water oplosbaar.


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw woning! Anti Spin (CleanWeb) Het wapen tegen spinnen en andere insecten (vervuiling)! Cleanweb wordt toegepast voor het reinigen en tijdelijk conserveren (beschermen tegen hernieuwde verontreiniging) van vrijwel alle ondergronden (in de open lucht) door verontreiniging van atmosferische organische vervuiling, waaronder insecten vervuiling.


Het naseizoen is de beste tijd voor een tweede Anti Spin behandeling zodat spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Alle onderdelen zijn nu voorzien van een beschermlaag en de spin zal hier dan ook niet meer terug keren.


Om dit te voorkomen vind u hier de juiste producten tegen spinnen. Wat het beste werkt is Spider Free, het middel zorgt ervoor dat de webben van de spinnen niet meer blijven kleven waardoor de spinnen dus weg gaan. Een spinnenvanger is een speciale borstel die je geopend om de spin plaatst. Zodra de spin ertussen zit, sluit de spinnenvanger zichzelf en zit de spin levend opgesloten tussen de borstel. Zodra je de spin hebt gevangen, kan je hem gemakkelijk buiten loslaten.


Op deze manier hoef je de spinnen zelf niet aan te raken.

InsectGuard Spin Clean is het enige toegelaten middel voor het weren van spinnen en insecten. Dankzij Spider free anti spinnen middel wordt er een klein laagje aangebracht waaraan een spinnenweb zich niet kan hechten. Hierdoor wordt het voor de spin niet interessant om zich te vestigen waardoor hij op zoek zal gaan naar een andere plek. Anti - spin , een effectief middel tegen spinnenoverlast aan uw gevel.


De uitstraling van uw bedrijf lijdt daaronder. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Met onze behandeling blijven uw gevel, kozijnen en schilderwerk beschermd. Het veiligheidsinformatieblad van ons product is op aanvraag verkrijgbaar.


Brouwer-Diensten helpt u met de spinnenbestrijding en wering op een milieuvriendelijke manier. Doordat wij de leefomgeving van de spin onaantrekkelijk maken, zal de spin een andere plek gaan zoeken. Het middel waarmee wij werken laat een beschermlaagje achter op het te behandelen object en zorgt zo dat de webben van spinnen niet hechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts