woensdag 18 juni 2014

De driesprong zoetermeer openingstijden

Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Hier zullen wij u wekelijks informeren over onze top aanbiedingen en laatste nieuwtjes. Maar ook onze folders, VIP-acties en seizoenstips zijn het bekijken meer dan waard.

Kamerplanten, potterie, dierbenodigdheden. En wilt u graag online artikelen bestellen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat.


Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. In De Driesprong ligt een meter bad van banen breed (meter), aan het bad zit een ondiep gedeelte vast. Het bad heeft een vaste bodem en loopt van ondiep (cm) naar diep. Tijdens de reguliere openingstijden is het mogelijk om een kijkje te nemen in het zwembad. U kunt dit doen vanuit de hal.


Kunt u geen keuze maken uit welke les u wilt volgen?

De openingstijden van alle vestigingen van Plantencentrum De Driesprong B. De meest volledige site met ruim 66. De gemeente beschikt over twee zwembaden: De Veur en De Driesprong. Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen. De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. Hieronder vindt u de adresgegevens en de openingstijden , zodat u uw trip naar De Driesprong kunt gaan plannen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zoetermeer vindt u op Openingstijden. Bezoek de kerstshow van tuincentrum De Driesprong.


Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Dit bedrijf is dagen per week geopend. Met een groot assortiment dieren en dierbenodigdheden is Dierenspeciaalzaak De Driesprong in Kesteren dé winkel voor liefhebbers van huis-, tuin- en parkdieren.


Kom langs en vind wat u zoekt, ontvang vakkundig advies en ervaar de Driesprong -eigen gastvrijheid! Kom baantjes trekken of neem zwemles. Zwembad De Driesprong is een gezellig, knus, familiebad voor jong en oud.


Het heeft een meter bad met een ondiep gedeelte eraan vast.

Een zogenaamd Wiesnerbad: een L-vormig zwembad dat van diep naar ondiep gaat. Ook voor minder validen is dit zwembad uitstekend geschikt. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts