woensdag 18 juni 2014

Hanging basket praxis

De hanging basket is een sfeervolle toevoeging voor elke tuin of balkon. Deze hanging basket is voorzien van een stevige ketting. Plaats er een hangplant in en bevestig de hanging basket bij de voordeur of op balkon.


Deze draadmand hanging basket heeft een diameter van centimeter. Deze gietijzeren standaard met hanging baskets is een ware decoratieve aanvulling voor tuin, terras en balkon.

De hanging baskets hangen op verschillende hoogtes voor een speels effect. Iedere hanging basket is ingelegd met een mat van kokosvezel, waar je direct je favoriete bloemen in kunt planten. Elke hanging basket wordt door ons gemaakt volgens een specifiek ontwerp. Op het moment dat de kwekerij eind april opengaat zijn de hanging baskets goed doorgroei maar nog niet rijk in bloei. Vanaf de warmte in mei zal de hanging basket volop gaan bloeien en blijft dat, bij een goede verzorging, doen tot ver in het najaar.


Dat kan met een hanging basket uit het ruime assortiment van Haxo. In de collectie van Artstone hebben wij prachtige rustiek potten met een ingebouwd waterreservoir. De van metaal gevlochten manden van Nature zien er prachtig uit op uw balkon.

Bestel een hanging basket eenvoudig online bij Haxo! Hanging baskets hangen ook leuk in je woonkamer. De hangende basket zelf is een mandje gemaakt van metaal.


In deze basket leg je een kokosvel waar je dan weer je plant in kunt zetten. Het kokosvel zorgt ervoor dat er geen aarde op de grond valt en kokos neemt water op. Wees wel voorzichtig met teveel water als je de hanging basket binnen wilt. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Hiermee wordt een mand bedoeld waarin bloemen en planten worden opgehangen. U hangt de basket op aan de ketting van gegalvaniseerd metaaldraad die erbij geleverd wordt. De basket en metaaldraad zijn weerbestendig en geschikt voor Nature-kokosinleggers. Heeft u prachtige hanging baskets aangeschaft, mooie plantjes erbij, komt u er thuis achter dat u het inlegvel bent vergeten en dus weer terug moet naar de winkel.


Dat overkomt u niet meer met dit hanging basket set. Het set bestaat uit twee grijs metalen hanging baskets met een doorsnee van 30cm en hoogte van 16cm. Voor beide hanging baskets.


Dit product is uit ons assortiment.

Kruiden in de tuin: van haag tot hanging basket. Een hanging basket in combinatie met kleurrijke planten geven de tuin een bijzondere en gezellige uitstraling. Het leuke aan hanging baskets is dat u ze kunt ophangen op plaatsen waar geen planten worden verwacht.


Wil je een basket hoog op het balkon ophangen, leg dan een katrolsysteem aan, zodat je niet steeds hoeft te klimmen om de planten in de basket water te geven. De ‘mini-tuintjes’ in hanging baskets toveren plekken waar je normaal gesproken niet met planten kunt. Hangende planten geven een tuin altijd een extra dimensie.


Met deze hanging baskets zullen deze planten een schitterende plaats hebben om te floreren. Weerbestendig en te combineren met de Nature kokosinleggers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts