maandag 23 juni 2014

Loopbrug speeltoestel

Shop direct online op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 190. Tuinhout Neerkant ontwerpt en produceert originele houten speeltoestellen die garant staan voor jaren speelplezier. Vraag naar de mogelijkheden!


De speeltoestellen in deze categorie bestaan uit twee of meer speeltorens die met elkaar verbonden zijn door middel van een hangbrug. Een houten speeltoestel met loopbrug heeft een fijne look, feeling en kwaliteit.

Speeltoestellen met loopbrug. Wanneer je een houten speeltoestel in de tuin wilt plaatsen, let dan altijd goed op de benodigde ruimte in de tuin. Er is vrijstaande ruimte nodig om de veiligheid van het speeltoestel met loopbrug te verzekeren. Dit speeltoestel is een samenstelling van twee torens met grondoppervlak 5m x. De Playhouse XL Bridge heeft een dak van hout en is inclusief Wavy Star XXL glijbaan in een vrolijke kleur! Piratentoren met loopbrug is een groot speeltoestel met diverse speelelementen zoals glijbaan, ramp, antisliptrap, loopbrug en klauterwand met klimstenen.


Dit stevige speelhuis voor kinderen kan worden uitgebreid met bv. Op zoek naar een Compleet speeltoestel met Loopbrug ?

Complete speeltoestellen koop je eenvoudig online bij bol. Kijk hier voor de mooiste houten speeltoestellen: speeltoestel met glijbaan of schommel, speelhuis in de tuin. In een bloempot natuurlijk! Bekijk snel het grootste assortiment.


De schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires. Links is de trap geplaats en rechts een klimwand met hardhouten klimblokken. Beide huisje worden verbonden door een houten loopbrug. Het toestel is gecertificeerd door het inspectiebedrijf DEKRA. Deze certificering is natuurlijk alleen geldig wanneer het speeltoestel volgens de meegeleverde instructies wordt opgebouwd.


Ben je op zoek naar een bijzonder speeltoestel ? Of misschien wel naar een heel groot speeltoestel ? Op deze pagina vind je alle benodigde informatie met betrekking tot bijzondere speeltoestellen. Een eigen speelhuisje of een speeltoestel in de tuin is ongetwijfeld het beste cadeau wat uw kind krijgen kan. Of het nu een gezellig speeltoestel met klimwand of een klassiek speeltoestel met glijbaan is, zo divers de voorkeuren van kinderen zijn, zo veelzijdig is de keuze.


In de Wickey webshop kunt u uw persoonlijke Wickey speeltoestel kopen. Een uitdagend speeltoestel met lange glijbaan, loopbrug , ramp met dik touw, en antisliptrap. Wij komen het voor u monteren en verankeren in de tuin!


Hier vind je de beste aanbiedingen.

Voor een houten speeltoestel van GrootPlezier wordt alleen de beste kwaliteit hout gebruikt. Wij kunnen ook meerdere houten speeltorens met elkaar verbinden, bijvoorbeeld door middel van een loopbrug. Op deze manier krijgt u een luxe, houten speeltoestel voor in uw eigen tuin. Onze klanten geven ons een op. Besteld voor 23:0 morgen in huis!


Dit grote houten speeltoestel is geschikt voor kinderen. Inclusief de Jungle Gym Wavy Star XXL glijbaan in jouw favoriete kleur, mét tuinslang optie om een coole waterglijbaan te creëeren. Het frame van de toestellen is gemaakt van 9x9cm balken, waardoor het hele speeltoestel zeer solide staat. Hieronder een aantal voorbeelden met prijsindicatie.


StepPaw Patrol speeltoestel StepPaw Patrol speeltoestel Kleine avonturiers zullen dolle pret hebben met deze uitkijktoren van Paw Patrol! Het speeltoestel is gemaakt van robuust materiaal en is uitgevoerd in de kleuren van de helden uit Adventure Bay. Verder is de klimmer voorzien van allerlei gave stickers van de heldhaftige pups Marshall. Professionele speelhuisjes m. Verrijdbare loopbrug met hellingshoek 45° - Breedte 6mm.


Enige tijd op zoek geweest naar een veelzijdig en praktisch speeltoestel voor de kids. Uiteindelijk gekozen voor de Stormflyer omdat deze eigenlijk van alles voorzien is. Zandbak, klimmen, glijden, avontuurlijke loopbrug , schommels en leuke accessoires. Mega-Fun met speeltoestel PowerPalm Triple XXL. Met onze PowerPalm Triple XXL reeks, die met of zonder schommel verkrijgbaar is, is XXL-fun gegarandeerd!


Een hip steltenhuis van massief hout is de basis. Informatie over speelhuisjes met een loopbrug vind je hier. Is een speelhuisje niet genoeg?


Geen zorgen, er bestaan ook speeltoestellen met meerdere speelhuisjes. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts