vrijdag 20 juni 2014

Trangia brander

Ruime keuze, snelle verzending! Alles voor uw avontuur: meer dan 30. Ontdek de collectie Branders bij Bever van Campingaz, Coleman, MSR en meer! Trangia Brander prijzen vergelijken.


Dan is het jammer dat je een soort straaljager aan moet zetten om je water te koken.

Beslist de laagste prijzen online! Deze trangia brander geeft je de mogelijkheid om in stilte je water of eten te koken. Het is een tijdloze klassieker die nog steeds geproduceerd wordt in het dorp waar het allemaal begon, Trång.


Compacte en lichtgewicht kookset. Bij aanschaf van een brander spelen verschillende factoren een rol. Gaat u voor uzelf koken of voor een groep, welke brandstof is er verkrijgbaar, moet de brander in een rugzak passen of gaat hij in de auto mee?


Oude spiritus brander trangia.

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Kookt u liever op een alternatieve manier? Namaak van Esbit of merkloos dat er precies op lijkt werkt toch niet zo goed. Dan roet het brandertje bijvoorbeeld.


De grootste keuze gasbranders. Bespaar tot wel via kiesproduct. Spiritus is niet alleen een makkelijk en goedkoop verkrijgbare brandstof, maar brandt tegelijkertijd muisstil. Gratis retourneren dagen.


Het ontwerp maakt de brander bovendien stormbestendig. Deze Zweedse klassieker is ideaal om te gebruiken op een afgelegen plek zonder de natuur te verstoren. Deze messing brander zorgt voor een veilige verbranding van alcohol of spiritus en is voorzien van een vlamregelaar en afsluitdop. Aanvullende gegevens: - 0. Als gewicht niet erg belangrijk is kan je de teflon versie nemen, want dat kookt gewoon makkelijker (minder opletten bij het zorgen dat iets niet aanbakt). Gelukkig wordt een trangia niet zo gloeiend heet op punt als bijvoorbeeld een benzine brander op vol vermogen.


Dus het kookt wel wat fijner, rustiger. Ik was direct verknocht aan dit merk.

De kooksnelheid is laag doch dit gaat super stil. De set kan bijna niet omvallen en de wind heeft er veel minder vat op. Het temperen van de vlam is wel even wennen.


Het winterset voor trangia sturmkocher zullen helpen bij de machine bij extreme koude in beweging te brengen. De set verwarmt de brander tegen en bespaart tijd bij het aansteken. Staat de brander op reflecterende bodemplaat wordt de efficiëntie verhoogd. Zo komt men sneller te zijn kop thee of een dampfenden soep.


Zeer efficient en eenvoudig in gebruik. Mooie set bestaande uit de Brander en Houder. Werkt op diverse soorten brandstof op basis van Alcohol. Enne, wees wel voorbereid voor “klaar met koken maar brander nog niet leeg en wil toch verder”. Heb je een grotere set nodig kijk dan bij de modellen.


Ik vul de brander namelijk vooraf, dan gaat dat niet direct uit de brandstoffles. Dan zit er een handdoekje in, om schoon te maken maar ook tegen het rammelen. Verder zit er een spork in en wat zakjes oploskoffie, thee en instant chocolademelk.


Wat ook heel handig is, is een aansteker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts