vrijdag 20 juni 2014

Pikhaak telescopisch

Pikhaak telescopisch

De telescopische pikhaak - 10m. Deze pikhaak is gemaakt van aluminium men heeft een kunststof haak. Door het gebruik van kunststof beschadig je de lak niet. Met een pikhaak telescopisch verlies je geen lengte tijdens het gebruiken, maar wanneer je deze opbergt scheelt het opbergruimte!


Pikhaak telescopisch

De pikhaak is door middel van een simpele draaibeweging snel in lengte verstelbaar. Wanneer je de pikhaak niet gebruikt of korte afstanden wilt overbruggen heeft deze een lengte van bijvoorbeeld 1centimeter. Heb je een langere pikhaak nodig? Deze telescopische pikhaak is uitschuifbaar van tot 101cm. Met de pikhaak kun je gemakkelijk de wal vasthouden en afduwen of voorwerpen oppikken uit het water.


Een bootshaak of ook wel pikhaak genoemd helpt bij het afmeren en aanmeren van de boot. Watersportvoordeel is de Watersport winkel voor alle boot onderdelen. Vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar. Handige peddel met pikhaak combinatie telescopisch. Deze is erg lang, telescopisch , uitschuifbaar.


Pikhaak telescopisch

Veel mensen hebben al wel eens gehoord van het woord pikhaak. Maar wat is nu eigenlijk een pikhaak en welke past bij mijn boot. Een pikhaak of een bootshaak is een aanleghulp voor uw boot. Met een Bootshaak kunt u gemakkelijk de steiger op afstand aanhaken en de boot naar de steiger toe trekken. Talamex telescoop pikhaak.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Telescopische pikhaak , verstelbaar van 1tot 2cm. U moet JavaScript ingeschakeld hebben in uw browser om de functionaliteit van deze website te kunnen gebruiken. Aanmeren en afmeren gaat makkelijker met een pikhaak. Voor aanmeren of inhaken aan een drijvende mooring zijn speciale mooring haakstokken.


Het voordeel van deze pikhaak is de constructie. Bij aan en afmeren en bij sluizen kan het soms de redder in nood zijn! Een goede pikhaak moet daarom altijd onder handbereik zijn. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.


Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis! Deze uitschuifbare pikhaak is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met kunststof haak en.


Schrijf de eerste review over dit product. Dit artikel is uit voorraad leverbaar. Uitschuifbaar van 68cm tot 90cm. Materiaal: aluminium steel met kunststof haak en greep.


Met deze 147cm lange pikhaak kun je gemakkelijk voorwerpen oppikken uit het water. De stevige telescopische pikhaak is voorzien van een robuuste spits met adapter! SWI-TEC opzethaken - telescopische pikhaak uitschuifbaar van 1. TIP: maak de pikhaak regelmatig schoon met water, hij gaat dan langer mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts