dinsdag 3 juni 2014

Expert tondeuse

Gratis verzending vanaf €25. Dé vakspeciaalzaak in elektronica, zowel online als in van onze 1winkels! Advies nodig over onze producten? Specialistisch advies nodig?


Bestel veilig en eenvoudig professionele tondeuses. Achteraf betalen mogelijk.

Haar trimmen gaat heel makkelijk met de Babyliss E751E tondeuse. Hij heeft superscherpe en duurzame high-tech mesjes van roestvrijstaal. Het Smart Adjusting System houdt nauwkeurig de gekozen trimlengte vast, ongeacht de hellingshoek van de tondeuse. Trek jouw haar weer strak met een professionele tondeuse.


Jouw gemotoriseerde vriend zorgt voor een gezellig, zoemend geluid en een fris, geschoren kapsel. Laten we gelijk inzoomen op wat voor jou de beste tondeuse is. Als eerste moet deze zoemmachine lekker in de hand liggen.


Daarom heb je de keuze uit een grote of mini tondeuse.

Met de BaByliss In Control 2-in-tondeuse én trimmer ziet je papa er altijd keurig uit! Extra Tip: Onderhoud en reiniging verlengen de levensduur van je tondeuse en trimmer aanzienlijk! Expert folder Aanbevolen door je Expert. Zorg daarom altijd dat je topkwaliteit reinigingsolie en de juiste reinigingsborstels in huis hebt!


Ervaar zelf de absolute topklasse van de Wella Xpert tondeuse en het gemak van stylen dankzij de hoogwaardige snijbladen. Dan zit je goed bij Blokker. Door ons ruime aanbod aan tondeuses vind je zeker een geschikte tondeuse voor ieder type haar.


Van een beginners tondeuse tot een kappers tondeuse voor de meer ervaren kappers, met onze tondeuses knip, scheer en trim je jouw haar makkelijk in de leukste stijlen! Deze website gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij deze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Alle haren op gelijke lengte. Vergelijk alle scheerapparaten snel en gemakkelijk op Vergelijk. Ontdek ons uitgebreide assortiment tondeuses.


Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Voor de laagste prijs op beslist. De aanschafprijs is erg aangenaam en daarvoor werkt het apparaatje best goed.


De vraag is echter of de tondeuse geschikt is om zeer regelmatig je hele hoofd of volle baard te trimmen. Tijdens het testen heb ik vlug even opgezocht of het apparaatje misschien een onderdeel van de grooming trend is.

Bekijk hier ons assortiment trimmers en je ziet er vanaf nu altijd tiptop in orde uit. Vandaag voor 22u bestel is morgen aan huis geleverd. Wil je een tondeuse kopen? Gebruik je hem alleen voor hoofdhaar of ook voor andere lichaamsbeharing?


Met extra’s, bijvoorbeeld een snor- of baard opzetkam? Misschien wil je een speciale baardtondeuse, of zoek je een bepaald merk, bijvoorbeeld een Remington tondeuse of een Wahl tondeuse. Wanneer je deze tondeuse koopt, ben je verzekerd van een net geschoren kapsel! Daarbij heb je genoeg instelmogelijkheden. Al met al krijg ik het gevoel dat Philips echt goed heeft nagedacht over het ontwerp van deze tondeuse.


Deze professionele tondeuse zilver heeft een metalen snijkop (46mm) en twee. De BaByliss For Men E962E tondeuse behoort tot de PRO serie. Deze hightech tondeuse is van alle gemakken voorzien, waardoor je eenvoudig en snel je eigen coupe creëert. Dankzij de gebruikte materialen, de krachtige motor en de uiterst scherpe RVS messen is de PRO zeer solide en duurzaam. In no time zie je er weer tot in de puntjes.


Deze Braun tondeuse wordt aangedreven door een dual accusysteem. Hiermee knip je twee keer sneller dan met gewone Phillips haartrimmers. Toe aan een zachte en gladde huid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts