donderdag 19 juni 2014

Afmetingen betongaas

Betongaas bestel je gemakkelijk en snel op Betonstaal. Kijk snel verder in de webshop! Veel soorten betongaas online vind je hier. Bekijk het gehele assortiment in de webshop!


Alle betongaas vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding.

Reken het aantal benodigde betongaas uit via de betongaas -calculator. Supportliggers vanaf 50mm tot en met 250mm per 10mm oplopend voor de juiste afstand tussen de onder- en bovenwapening van de betonvloer. BIJ GROTERE HOEVEELHEDEN GELDEN NOG AANTREKKELIJKERE CONDITIES, VRAAG MEER INFO. Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.


In grote aantallen opgekocht voor een superscherpe prijs! Verkrijgbaar in afmetingen : 180x180cm en 180x75cm. Deze draadmat wordt veel gebruikt in de groene sector voor onder andere afrastering van uw terrein.


Een goede basis voor een kant en klaarhaag of Hederahaag. Verzinkte draadmatten - stekloos in diverse afmetingen In tegenstelling tot bouwstaalmatten, zijn verzinkte draadmatten gelast uit een verzinkte, gladde draad en hebben geen uitstekende stekeinden rondom.

De gaasmatten zijn in verschillende afmetingen en maaswijdtes verkrijgbaar. Hoe kleiner de afmeting van de maas, hoe fijner de uitstraling. Daarnaast hebben wij draadmatten van geroest betongaas wat een robuuste en stoere uitstraling heeft.


Het gebruik van bouwmetaal wordt soms wat onderschat. Maar zonder metalen te gebruiken in muren en andere constructies zouden deze een stuk minder stevig. Kies de vorm, geef de afmetingen en hoeken op en bereken je prijs. Afmeting 180x180cm Draaddikte ca.


Heeft u vragen over dit product? Blanke gepuntlaste gaasplaten kopen. Voor het bewapenen van vloeren en muren kun je betonnetten of gaasnetten gebruiken.


Deze matten zijn erg sterk en ook te gebruiken in de tuin. Gebruik voor in de tuin liefst gegalvaniseerd betongaas , zodat je geen problemen krijgt met roest. Bouwstaalmatten van betonijzer.


Met betonijzer kun je muren zonder verband wapenen. Hoogwaardige bouwstaalmatten kopen in de afmetingen die u nodig heeft? Bijvoorbeeld in 6mm of 8mm doorsnee. In x 5 1x 10 1x 1of een andere afmeting.


Snel geleverd en voor een zo laag mogelijke prijs.

De ideale keuze, zowel bij kleine als grote vloeren. Beschikbaar met of zonder steekeinden, afhankelijk van uw wensen. Wilt u degelijke en mooi betongaas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het betongaas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €1- euro per strekkende meter.


Voor de kleinere afmetingen leveren wij hekwerk matten. De lengte van deze afstandligger is twee meter, en de hoogte varieert tussen de vijf en zesentwintig centimeter hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts