maandag 23 juni 2014

Betongaas 10x10

Betongaas van een hoge kwaliteit op maat gemaakt. Bestel eenvoudig in onze webshop! Voor alle maatwerk oplossingen kies je voor Betonstaal. Kijk snel verder in de webshop!


Alle betongaas vind je op beslist.

Naast bezorging in Nederlan is bezorging in België ook mogelijk. We garanderen de beste kwaliteit en service, waarbij maatwerk onze standaard is. Verzinkt schutting gaas zonder houten rand dat houvast biedt aan alle soorten klimplanten. Tevens is het mogelijk tegen deze gaas schutting een riet-, wilgen- of.


Met een draaddikte van mm zijn dit enorm stevige gaasmatten. Deze betonggaasmatten bieden een goede basis voor een klimop schutting. Tuinschermen van gaas kunt u eenvoudig zelf maken met ons betongaas.

Hiermee is het betongaas meteen geheel bedekt en heeft u dus direct privacy in uw tuin. Voor het bewapenen van vloeren en muren kun je betonnetten of gaasnetten gebruiken. Deze matten zijn erg sterk en ook te gebruiken in de tuin. Gebruik voor in de tuin liefst gegalvaniseerd betongaas , zodat je geen problemen krijgt met roest.


Bouwstaalmatten van betonijzer. Met betonijzer kun je muren zonder verband wapenen. Dikte van het draad is mm. Transport op locatie slechts 4incl. Bekijk alles met gaasmatten!


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Snel geleverd in de Benelux voor de scherpste prijs.


De gaasmat is roestkleurig en heeft een afmeting van 200x3cm. Gaaspaneel van gegalvaniseerd staal x 180cm. De mazen van het gaaspaneel zijn 10xcm.


Wij leveren bouwstaalmatten (type-PS) met een helder bestelproces, optimale productie en snelle logistieke afhandeling.

Heeft u bouwstaalmatten (type-PS) nodig? Hoogte mtr Lengte mtr. Multifunctioneel draadscherm dat geschikt is voor vele toepassingen in jouw tuin!


Zoekt u onbehandeld betongaas voor uw tuin of voor het maken van een schutting? Haagjekopen biedt u een uitgebreid assortiment in betongaas wat onbehandeld is. Dit onbehandelde betongaas heeft een lange levensduur als tuinafscheiding.


Door de roestige, bruine kleur heeft het betongaas een natuurlijke uitstraling die in tuinen vaak gewenst is. Eenvoudig online bestellen. Een betongaas tuinafscheiding maakt u eenvoudig zelf met de producten van Haagjekopen! Zoals schuttingpalen, bevestigingsmiddelen en Hedera om uw betongaas te laten begroeien. Het maken van een betongaas schutting is heel gemakkelijk en is vrijwel door iedereen uit te voeren.


Een degelijke, onbehandelde bouwstaalmat. Dit product is goed te gebruiken als schutting in jouw tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts