woensdag 11 juni 2014

Viking gold 2000

Bestel direct Gold op beslist. GRATIS verzending in NL vanaf € 5= Ruim assortiment, altijd wat naar wens! Deze schoen heeft net als vele andere ( Viking ) schoenen een ingezet orthopedisch gevormd voetholte stuk, thermoplastische contrefort. Zie ook mijn overige advertenties.


Veters zijn netjes bedekt met een kapje met ritssluiting. De Bierkaai naar Damplein 9.

De Viking Gold schoen heeft een voorgevormd enkel gedeelte waardoor hij makkelijker is aan te passen. Nieuw is ook de verwisselbare veterkap, waardoor de Gold schoen eenvoudig is te customizen met de twaalf verschillende kappen. Standaard wordt de Viking Gold schoen geleverd met een basic zwart witte veterkap als op de afbeelding.


Jassen voor lage prijzen online. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Zo geschiedde en een paar dagen later stond ik vol verwachting met mijn nieuwe schoenen op het ijs.

Echter kwam na een paar ronden het hele verhaal van hierboven wéér terug. De schaatsen zijn gevormd naar mijn voet in de schaatswinkel van de Uithof, waar na warm maken de schaats door een machine tegen de voet werd geduwd. Geen vacuüm methode dus, maar met kussentjes). Gebruikte Lindenholz schaatsen.


Wij hebben een grote voorraad met gebruikte schaatsen. Dus ben je op zoek naar een bepaald type schaats? Je krijgt dan van ons een foto van de schaats met daarbij horende prijs. Tweedehands Schaatsen, skeelers en inline-skates. Viking noren koop je bij RONO Sport: Thermoplastisch aanpasbaar.


Keuze uit modellen als Gold , Silver, Marathon en Combi. Voor 16u bestel morgen in huis. De kangaroe lederen schoenen hebben een. Oomssport uw Viking Premium specialist dealer. De stevige kuip en en het met kevlar verstevigde hiel gedeelte geven optimale steun en stabiliteit.


De kuip van de schoenen is gemaakt van een kevlar en carbon mix wat zorgt voor optimale stevigheid maar de schoen niet te stijf maakt. De hiel heeft een ingezet hakstuk van stretch leder voor meer bewegingsvrijheid tijdens de enkel strekking. De beige voering is van de beste kwaliteit kalfsleder, dit voelt heel zacht en geeft extra comfort.


Schoenen eventueel met klapset van Viking of Maple.

Dit wel tot op zekere hoogte natuurlijk. Eventueel in te ruilen op een nieuwe set, is echter niet noodzakelijk. Aanbiedingen via een afspraak om te komen of in eerste instantie vergezeld van foto’s naar De Schaatsomloop.


De stevige smalle kuip en het met kevlar verstevigde hiel gedeelte zorgen voor optimale ondersteuning en stabiliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts