donderdag 29 januari 2015

Dolfijn ermerstrand

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Kinderen van tot jaar zijn het hele jaar welkom om. Woensdag en woensdag november is Dol-Fijn extra geopend van 13.


Dolfijn ermerstrand

Zaterdag november is Dol-Fijn gesloten in verband met een besloten partij. Waarom Benno Kaufmann en ik met Dolfijn Vakanties op vakantie gaan? Omdat het al een groot plezier is vanaf het boeken tot dat het echt zover is om met Dolfijn Vakanties op vakantie te mogen gaan, altijd veel plezier en lol met elkaar beleven echt zeker de moeite waard. Het enige waardeloze is de opstelling van de loungebank tov de tv, de bank zelf zat helaas ook voor geen meter.


Je voelde de metalen stangen onder de zitkussens. Op ons park is namelijk zo veel te doen! Ermerstrand is dé ideale locatie voor kinderfeestjes. De kleintjes kunnen lekker klimmen en klauteren in Dol-Fijn.


Dolfijn ermerstrand

Of op de trampoline die ook in de ballenbak aanwezig is! In de zomermaanden kunnen jij en je vriendjes en je vriendinnetjes lekker komen waterskiën! Dinsdag de kinderen weer vrij van school door de stakingen? This video is unavailable.


Een speelparadijs voor alle leeftijden? Ieder kinderfeestje wordt compleet verzorgd. Van ontvangst en instructies tot ranja, patatjes en iets lekkers.


Hun actieve, sportieve kinderfeestjes zijn al te boeken vanaf €per kind. Geef een reactie Reactie annuleren. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Bij Zazzle vind je gepersonaliseerde Dolfijn uitnodigingen en aankondigingen in alle afmetingen.


Kies je favoriete uitnodiging uit onze fantastische collectie! Miranda van der Sligte added a new photo — at Dolfijn Speelparadijs. Het strand is de ideale plek voor kinderen, want waar u ook kijkt: overal is wel iets gebouwd om hen te vermaken. Hoi, leuk dat je op onze site van Go-Kids regio Drenthe bent!


Een fantastische locatie gevestigd in Erm nabij Emmen. Voor Pure Films een thuiswedstrijd aangezien wijzelf in. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Speelpark Dol-Fijn openingstijden, prijzen, adres en meer!


Een onvergetelijk feest begint bij Feestjegeven. Vind een trouwlocatie of feestlocatie dicht in de buurt of op een speciale plek door heel Nederland. Een bruiloft, receptie, jubileumfeest, familiedag, verenigingsweeken vrijgezellenuitje, schoolkamp, schoolreisje, kinderfeestje enz. Informatie, openingstijden en ervaringen van Binnenspeelparadijs DOL-FIJN in Erm.


Kom overnachten in een groepsaccommodatie, chalet of kamperen of doe outdoor activiteiten. Vanuit Erm zijn talloze leuke uitjes te ondernemen. Groot recreatiepark met zwemplas.


Als het regent, kunnen de kinderen zich uitleven in het indoor speelparadijs De Dolfijn. Verschillende horecagelegenheden! Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Erm!


Een ruimte waar u heerlijk kunt zitten terwijl. Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts