vrijdag 9 januari 2015

Strelitzia reginae

Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Geen gesjouw, lage prijzen! Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Profiteer van onze tijdelijke week aanbiedingen.

De kans is daarom groot dat een bloemloos exemplaar in de handel niet snel nieuwe bloemen maakt. It flowers only when properly established and division of the plant may affect flowering patterns. The flowers are, however, quite long-lasting once they appear. De bladsteel is tot m lang.


Like an exotic fan, the orange-yellow and blue shining petals are stretching towards the sky. In de vrije natuur wordt de plant tot wel meter hoog. Deze plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heeft een tropisch karakter.


De sierlijk gevormde en gekleurde bloemen bloeien horizontaal en zorgen voor een opvallende vorm van de.

Het is een van de meest exotische bloemen die je als kamerplant of als snijbloem in de meeste tuincentra zal vinden. De aankoop was inpulsief (er zit een neppe bloem bijgestoken om aan te geven wat voor plant het is), omdat ik deze bloemen altijd erg mooi vind. Na wat zoeken op internet en lezen op dit forum zie ik dat dit een prachtige vaste plant is.


Met deze tips geniet je jarenlang van een mooie plant met bijzondere. Als kuipplant of als kamerplant geeft de mooie Paradijsvogelbloem een bijzondere sfeer aan uw woonkamer, balkon, terras of aan uw tuin. It is sometimes referred to as the Crane plant due to the flowers looking like the feathers on the head of a crane. In het land van herkomst, Zuid-Afrika, wordt hij ook wel vogelkopplant genoem of paradijsvogelplant. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Wij garanderen topkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Strelitzia Reginae kopen doe je voordelig bij Bloembollenkopen. Staat prachtig in elk interieur, of u nu groot of klein woont.


De minimale temperatuur is 15°C. See tips on watering, feeding, light needs, and care to bring it into bloom. De Paradijsvogelbloem heeft zijn naam te danken aan de prachtige bloemen die hij in de natuur produceert. Deze hebben de vorm van een kleurrijke vogelkop.


Deze luchtzuiverende kamerplant mag niet ontbreken in jouw urban jungle. Zaden van de bekendste paradijsvogebloem met prachtige, oranje bloemen en banaanachtig blad.

Minimumtemperatuur is 5grC. Met zijn grote groene bladeren zorgt hij voor een echt jungle gevoel. Hervat het watergeven op de normale manier en de plant hersteld! Deze vogelkopbloem is niet vorstbestendig en moet overwinteren op een niet te donkere koele plek. Het blad is rietvormig of buisvormig en de plant groeit in de meeste droge gebieden in Zuid-Afrika.


Helaas betreft het een bloemloos exemplaar met enkel bladeren waarvan de bloemhoudende delen zijn afgesneden. Hij is alweer uitverkocht! Het gaat heel snel op het moment, maar hij wordt gauw weer verwacht, dus houd.


Deze exotische paradijsvogelplant steelt gegarandeerd de show in elk interieur óf tuin. Nederlandse naaParadijsvogelbloem. Ook de bladeren worden hierbij veelvuldig gebruikt. In nachtvorstje wordt de plant meestal niet fataal. De plant moet wel vorstvrij overwinteren.


Zeker in combinatie van wind is er echter wel kans op bladschade (zwarte verkleuring). Bij mij staan de planten binnen vrij donker met matig licht, niet ideaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts