woensdag 28 januari 2015

Hart van steigerhout

Voor 22u bestel morgen in huis! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Vans schoenen bestellen bij OTTO. Bespaar tot wel via kiesproduct.


HART stikke leuk hart met tekst van steigerhout in white-wash.

Jij bent LEUK , mag ik je houden € 2 95. Teken het hart zo groot mogelijk op de planken en zaag deze netjes en voorzichtig uit met een decoupeerzaag. Gebruik de laatste (whitewash) plank steigerhout om kleine plankjes van te maken.


Maak de plankjes vervolgens vast aan het hart met (spaanplaat) schroeven van. Dit houten hart is gemaakt van ou geschuurd steigerhout. Het hart is te verkrijgen in de maat L60xH60cm. Op het houten hart is een schapje aangebracht waar je wat leuks op kunt zetten. Zo is het hart meteen op te hangen.


Steigerhout bank met hart.

M hoogte breedte zonder hart. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een bouwtekening voor steigerhout , of een werktekening steigerhout , is een visueel stappenplan waarop je kunt zien welke materialen je nodig hebt voor het klaren van de klus.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Tevens staat de hoeveelheid materialen weergegeven, er zijn namelijk materialen waarvan je meer dan exemplaar nodig hebt. Dit steigerhouten hart is voorzien van drie plankjes waardoor u het echt persoonlijk kunt maken.


Leuk decoratief hart van oud en onbehandeld steigerhout. Op het steigerhouten hart worden plankjes bevestigd van c. Het hout kan, aangezien het gebruikt steigerhout is, allerlei grijze en witte kleuren cq vlekken hebben door o. Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Onze houten harten zijn handgemaakt en daarmee stuk voor stuk uniek. Het ging ons vooral om de snelle levering.


Er zou binnen dagen geleverd worden. We besloten eerst een tuin set te bestellen. Teken zo groot mogelijk een hart op de planken. Zaag het hart uit met een decoupeerzaag.


Tip: Een dierfiguur zoals een vis of lam is ook heel mooi en wat meer origineel dan een steigerhout hart. Verf of beits je kunstwerkje.

Whitewash en greywash zijn heel populair. Wij maken deze houten harten met de han wat ervoor zorgt dat elk hart uniek is. Daarnaast is dit houten hart gemaakt van het populaire steigerhout. Hart steigerhout - Jezus leeft.


We vonden we het zo leuk om met steigerhout te werken en onze ideeën en creaties hier in te uiten dat we ermee verder gegaan zijn. We wilde deze werkzaamheden uitbreiden en aan iedereen aanbieden, zodat iedereen kan genieten van onze ontwerpen. Vrolijk geboortekaartje - Roze hart en steigerhout.


Bewerk deze kaart Bewaar dit kaartje. Bestel gemakkelijk een proefdruk voor € 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts