donderdag 15 januari 2015

Brabanthallen tuinbeurs

Hét kennis- en contactmoment voor de groene branche in Hardenberg. Vergelijk terrasoverkappingen! Te koop vanaf € 6via Beslist. Kijk snel wat er de komende tijd op het programma staat!


Je kunt een uitrijkaart halen bij de daarvoor bestemde automaten bij de uitgang.

Kom op tweede kerstdag heerlijk snuffelen in de Brabanthallen ! Bij veel evenementen heeft u voor het uitrijden van het parkeerterrein een uitrijkaart nodig. Op de parkeerborden bij de ingang wordt aangegeven wat van toepassing is. Het adres van deze grote beurshal is Diezekade te ’s-Hertogenbosch. Het complex is voorzien van een parkeerterrein waar 4. Vier dagen lang staan de brabanthallen in het teken van de (achter)tuin.


Tuinmeesters zijn aan het woord over een eetbare tuin, het onderhou een gezonde tuin en exclusieve tuinmeubels.

Het grootste tuinevenement van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Tuinbeurs Tuinidee, Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch (NB). Dit evenement vormt de aftrap van een nieuw tuinseizoen. Bovendien doe je volop ideeën op in bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin. Reserveer kaarten met korting.


Ben je gek op planten en is jouw huis een Urban Jungle of zou je er graag meer inspiratie over opdoen? Dan is de grooste tuinbeurs van Europa, IPM Essen in Duitslan echt iets voor jou. Een waar groen walhalla met alle nieuwste trends op het gebied van groen.


In dit artikel laten we zien hoe je Tuinidee kaarten kunt kopen met korting! Wil je graag tuintips ontvangen dan is een bezoek aan Tuinidee zeker de moeite waard! Altijd GRATIS kaarten winnen!


Vanaf station ‘s Hertogenbosch vertrekken er gratis pendelbussen naar de Brabanthallen. De unieke code kunt u online verzilveren voor een NS dagretour en de voucher entree Tuinidee dient u uitgeprint mee te nemen op reis. Wij hebben een tuinevenementen kalender gemaakt voor je.


Mis deze bronnen van tuininspiratie niet! Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tuinidee. Er wordt ook een (klein) uitstapje gemaakt naar wonen. Je vindt hier dus ook woonwinkels, vloeren en decoratie voor in huis.


Maar de nadruk ligt toch vooral op tuinieren. Je kan er inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren en naar toffe presentaties luisteren. En misschien spot je onze Tom nog, want op zaterdag is hij ook aanwezig. Het evenement is speciaal voor mensen die hun tuin echt als een verlengstuk van de woonkamer zien en hier graag aandacht aan besteden.


Voorheen hebben we fantastische beurzen gehad in de SSP hal, maar nu in Doetinchem! Tuinidee in de Brabanthallen Den Bosch. Ieder jaar, eind februari, wordt de tuinbeurs Tuinidee georganiseerd in de Brabanthallen in den Bosch.


Ook aardig wat hoveniers doen elk jaar hun best om iets moois te laten zien. TuinIdee wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts