maandag 12 januari 2015

Gardena easycut 42

Kies uit producten vanaf € 299. Lichte, eenvoudig hanteerbare accu heggenschaar met ergonomisch gevormde. Comfortabele heggenscharen van topkwaliteit. Gardena EasyCut tot goedkoper.


Ontdek alle mogelijkheden!

GARDENA EasyCut is een lichte elektrische heggenschaar met ergonomisch gevormde handgreep met grote inschakelknop. Optimale mesgeometrie voor een efficiënte, snelle en zuivere snit. Voordelen Efficiënte, snelle en zuivere snit door de geoptimaliseerde mesgeometrie. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven.


GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. Voor 16:uur bestel is morgen in huis. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Voor 23:bestel is morgen thuis!

De motor helpt je krachtig en continu snoeien zonder hinderlijke onderbrekingen. En de geoptimaliseerde mesgeometrie zorgt daarnaast dat de schaar licht en met een laag trillingsniveau werkt, zodat je minder kracht hoeft uit te oefenen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De lichte GARDENA Elektrische heggenschaar EasyCut is uitermate geschikt voor het snoeien van kleine heggen. De heggenschaar ligt prettig in de hand dankzij de ergonomisch gevormde handgreep.


Met de grote startknop kan de heggenschaar in alle situaties snel en veilig worden gestart. Het compact design verzekert een perfect uitgebalanceerd evenwicht. Dankzij zijn ErgoTec handgreep kan ook in alle comfort de zijkant van de haag gesnoeid worden. Dankzij de ergonomisch gevormde handgreep voelt deze prettig aan in de hand.


Hierdoor werk je moeiteloos en veilig. De mesgeometrie zorgt voor een efficiënt en zuiver snijvlak En dankzij de verwisselbare accu snoei je gemakkelijk door. Lange levensduur van de messen. De openingen in het mes bedragen millimeter.


Werkt u het liefst met een zeer krachtige heggenschaar? Specialistisch advies nodig? Vergelijk nu alle prijzen voor EasyCut heggenscharen via Vergelijk.

Vind de beste prijs voor EasyCut heggescharen. Geoptimaliseerde mesgeometrie zorgt voor een eenvoudige, snelle en zuivere snit. Heeft u tijdens het snoeien van uw heg graag optimale bewegingsvrijheid? Deze heggenschaar is uitgerust met een krachtige, oplaadbare NiMH-accu, dus hij werkt volledig snoerloos. Deze accu heeft een looptijd van ongeveer minuten en wordt geleverd met de bijbehorende oplader.


Lichte elektrische heggenschaar met ergonomisch gevormde handgreep met grote inschakelknop om comfortabel en veilig te starten in iedere knipsituatie. De bypass-takkenschaar is geschikt voor het snoeien van vers hout met een takdikte tot mm. Dankzij het lage gewicht, de aluminium hefboomarmen en de uitstekende hefboomwerking heb je minder kracht nodig bij het snoeien. Dit zijn vaak heggen vanaf centimeter tot meter. De mesafstand bij deze heggenschaar is 18mm.


Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts