maandag 19 januari 2015

Fiskars kloofbijl x27

Morgen al in huis vanaf €44. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Gratis Verzending Boven €49! Onverwoestbare, betaalbare bijl uit Finland!


Moderne materialen = performance.

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? De absolute top onder de kloofbijlen. Bent u ook helemaal klaar met afbrekende stelen en kloofkoppen die in het hout blijven steken?


Door zijn glasvezel steel is deze zo goed als onbreekbaar, in tegenstelling tot zijn houten concurrenten. Uitzonderlijk scherpe bladen van dubbel gehard staal. De beste materialen en oog voor detail.


Perfect gebalanceerd om te garanderen dat je met de hoogste snelheid en precisie kunt slaan, waardoor de kracht verveelvoudigd wordt als je bijl de boomstam raakt.

De kloofbijl bestaat uit FiberComp steel met een uniek SoftGrip handvat. Een kloofbijl is een bijl die vooral gebruikt wordt om brandhout te kloven. Daarna wordt de kop dikker, waardoor het hout eenvoudig splijt.


Fiskars kloofbijl x-xxl nu voor: 65. Dit model voor zware klussen heeft de langste steel die er is, waardoor maximale zwaaikracht gegarandeerd is. Alle tuinartikelen shop je online. Bijzondere kenmerken bij deze kloofbijl van fiskars spreken we zonder twijfel over de koning van de kloofbijlen. De Xis een grote kloofbijl met een keilvormig gesmede bijlkop en extra lange steel.


De kop duwt het hout uit elkaar en helpt bij het snel en effectief kloven van dikke en zware boomstammen. Deze kloofbijl is een full size bijl die bedoeld is om veel en intensief te gebruiken. Hij is voorzien van een keivormig gesmede bijlkop en een extra lange steel voor meer efficientie bij het kloven van dikke boomstammen. De bijlkop beschikt over een teflonlaag waardoor je minder weerstand ervaart.


Daarnaast bestaat de steel uit kunststof en glasvezel. Een bijl heeft traditioneel een houten steel. Het is ook geschikt voor grote en zware houtblokken. Het gewicht van de kop is hetzelfde als het model X25. Maar de Xheeft een langere steel, die een grotere impact (slag) energie garandeert.


A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging.

Wat wenst een professional zich nog meer? Na de befaamde Xkloofbijl arriveerde een verbeterde versie op de markt: de X27. Als grote fan van de Xben ik enorm benieuwd naar de verbeteringen van de Xbijl om mijn brandhout te klieven.


Is alleen het beste goed genoeg? Veel lichter dan de klassieke kloofbijlen en op alle vlakken veel efficiënter. Het is vanaf nu afgelopen met kapot geslagen stelen, door zijn glasvezel steel is deze veel sterker dan een houten steel.


Ik was al even op zoek naar een nieuw kloofbijl en daarom bezocht ik de laatste tijd allerlei sites en filmpjes om zo veel mogelijk info te verzamelen om toch een goede keuze te maken in mijn aanschaf. Professionele kloofbijl voor universeel gebruik. Nieuwe kop geometrie voorgemakkelijker kloven. Hierdoor komt de slag harder aan en kun je gemakkelijker dikkere houtblokken splitsen.


Je hebt een stevige grip door het rubber en bij de bijl wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts