dinsdag 20 januari 2015

Salta premium black edition trampoline 244 cm

Salta premium black edition trampoline 244 cm

Bestel online of kom naar de showroom! Gratis bezorg waar en wanneer jij wil. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Er werden pakketten bezorg doos was open gescheurd en alle onderdelen zaten helemaal door elkaar.


Foam op de palen zaten geplet tegen het metaa aan. Het frame van deze trampoline is zwart gepoedercoat, hierdoor heeft hij een extra bescherming tegen corrosie en tevens een prachtig uiterlijk. Deze high-class trampoline heeft een aantal specifieke kenmerken die hem een unieke uitstraling geven. Het gegalvaniseerde frame is gepoedercoat en dus roestbestendig.


Hierdoor roest het frame minder snel dan een frame dat niet gegalvaniseerd of gepoedercoat is. De glasvezel topring bovenin het veiligheidsnet houdt het net goed op zijn plek. Het trapje bijvoorbeeld maakt het zelfs voor de kleinste onder ons mogelijk op de springmat te komen. Kies uit producten vanaf € 350. Meer dan 9trampolines online!


De veren zijn uitgevoerd als goudkleurige dubbele conische veren voor de allerbeste spring ervaring. Premium Black Edition trampoline is uitgerust met veiligheidsnet, stevige springmat, dikke beschermrand en stevig stalen frame. Es ist mit einem Sicherheitsnetz ausgerüstet.


De trampoline heeft een elegante uitstraling en zal hierdoor in geen enkele tuin misstaan. Alle trampolines zijn voorzien van een brede en dikke. Het leukste binnen- en buitenspeelgoed voor wijsneuzen vind je bij Outdoorspeelgoed. Met veiligheidsnet is de Premium Black trampoline nog mooier en veiliger dan zonder net.


Het zwarte uiterlijk maakt hem stoer, maar daarnaast is hij vooral ook erg veilig. Het meegeleverde veiligheidsnet zorgt er namelijk voor dat je niet zomaar van de trampoline valt. Trampoline Kopen is één van de vergelijk websites van Dik. SALTA PREMIUM BLACK EDITION WWW.


Deze complete trampoline met veiligheidsnet is totaal zwart gekleurd. Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat. Er is heel wat meer te beleven op trampolines dan alleen maar op en neer springen. Dat zal elk kind je weten te vertellen. En feitelijk hebben ze daar.


Please note the label on the jumping mat, to order the right part. Salta trampoline op Vergelijk. Super actie nu met gratis trapje twv €2- nu bij. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Der Rahmen ist feuerverzinkt und pulverbeschichtet und dadurch optimal gegen Kratzer und Korrosion geschützt. Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden.


Salta premium black edition trampoline 244 cm

Om relevante advertenties te tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts