dinsdag 6 januari 2015

Aanhangernet gamma

Aanhangernet gamma

Bestel snel jouw auto-accessoires. Meerdere aanbieders online. Alle merken Auto-accessoires. Bovendien is het afdeknet voorzien van een elastische rand waardoor je deze makkelijk bevestigt aan je aanhanger. Niet voor niets bent u met het aanhangernet elastisch 160x250cm ervan verzekerd dat alles op zijn plek blijft staan.


Let op: het aanhangernet is niet geschikt voor het vervoeren van zand. Hij is geschikt voor het vervoeren van losse ladingen zoals puin, takken en ander los materiaal. Het net is Dekra-gekeurd en is voorzien van een elastisch koord. Is een aanhangernet verplicht? Dat kan met netten, sjorbanden of andere hulpmiddelen.


De kans bestaat immers dat wanneer u met een open aanhanger rijdt, de lading of delen hiervan kunt verliezen. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Wat is het verschil met een aanhangernet van een andere leverancier? Er zijn natuurlijk veel andere fabrikanten die ook goede netten produceren en winkels en dealers die prima kwaliteit aanhanger netten verkopen. Er is soms wel duidelijk een kwaliteitsverschil te zien met een aanhangernet van bijvoorbeeld de Action en de Gamma.


Het net heeft een maaswijdte van 55xmm en een koorddikte van ømm. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Geschikt voor het vervoeren van losse.


ProPlus aanhangernet Dit aanhangernet van ProPlus zorgt ervoor dat de lading niet van jouw aanhanger kan vallen. Vind Auto-accessoires online. Specificaties: Kleur: groen Materiaal: polypropyleen Afmetingen: 2x.


Aanhangernet gamma

Neem een aanhangernet dan ook altijd mee in de auto. Leg deze niet los in de aanhanger, anders kan deze onderweg kwijt raken. Hoe maak ik een aanhangernet goed vast. Een aanhangernet moet goed bevestigd zijn zodat deze niet loslaat en de lading ook zeker niet uit de aanhanger kan vallen.


Professionele 5-delige aanhangerset! Aanhangers worden hierop gecontroleerd. Verkrijgbaar met een zeer sterk 160x300cm fijnmazig aanhangernet of 45x45mm maasnet. Deze set is tevens verkrijgbaar als B2B product met mogelijkheid tot gepersonaliseerd inlegvel. Wij staan voor kwalitatieve hoogstaande producten, een snelle levering, veilig.


Het is vervaardigd van polyethyleen en heeft versterkte randen met ogen om de 50cm en ø6mm elastisch koord. Dit fijnmazig aanhangernet is geschikt voor aanhangers en pick-ups. Let op: voorkom oogletsel, het fijnmazig aanhangernet niet te strak spannen, voorkom los of wegschieten van het elastisch koord. Fijnmazig aanhangernet is een afdekmiddel voor de inhoud van aanhangwagens. Het net voorkomt dat spullen die je vervoert in een aanhangwagen tijdens transport er uit kunnen vallen.


Dit risico heeft er voor gezorgd dat het gebruik van een aanhangernet tegenwoordig verplicht is. Welk aanhangernet heb ik nodig? Als u van plan bent om een aanhangernet aan te schaffen, moet u op een aantal punten letten. Een van die punten is de afmeting. Allereerst raden wij het aan om een net te kopen die groter is dan de afmeting van de aanhanger.


Aanhangernet gamma

Zo kunt u de lading die hoger is dan de kar ook nog afdekken. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Naast een aanhangernet voor de lading, kunt u bij Trailerplus ook terecht voor onder andere remtoebehoren en spatschermen.


En dat voor een voordelige prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts