dinsdag 13 januari 2015

Bouwmarkt alblasserdam

Alle professionele merken bouwmaterialen onder één dak. Spaar voor exlusieve cadeaus. Profiteer van de beste acties. Buitenverlichting - vanaf € 99. Fakkels - Tuinspots - Lantaarns!


Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten in jouw vestiging?

Lokaal assortiment KlusWijs Alblasserdam. HORNBACH is dé nummer voor al jouw projecten. Bij ons kan iedereen slagen. Ons bijzondere ruime aanbod bestaat uit diverse merken en typen keukens, sanitair en doe-het-zelf artikelen.


In de onze showroom staan voortdurend veertig complete keukens en badkamers opgesteld. Bouwmarkt in Alblasserdam. Bij een bouwmarkt kunt u hoofdzakelijk terecht voor doe-het-zelf-producten.


Zo kunt u bij de bouwmarkt Alblasserdam terecht voor materiaal en gereedschap, zoals boren en zaagmachines.

Maar ook voor ruwe materialen, zoals hout en verf en bouwpakketten bent u bij een bouwmarkt op het juiste adres. Machines, bouwmaterialen, verf en nog veel meer. Wij verkopen geen prullaria, maar alleen dat wat je nodig hebt voor jouw project. Net toen zij de bouwmarkt gingen overnemen werd het pand aan de Zeelandweg-Oost getroffen door noodweer.


Met een tijdelijke verhuizing en gedeeltelijke herbouw als gevolg. Ondanks deze moeilijke start staat er nu een geweldige bouwmarkt in Steenbergen en draait de winkel op volle toeren. De Karwei bouwmarkt in PAPENDRECHT is het adres voor elke klus: inspiratie, advies en volop keuze in materialen en accessoires.


Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Online bestellen of online reserveren en afhalen in je vestiging!


Hornbach Alblasserdam is gevestigd aan het adres Kelvinring 6 vlakbij de snelweg A1 afslag ( Alblasserdam ). In de bouwmarkt met tuincentrum vind je een zeer groot assortiment doe-het-zelf bouwmaterialen, gereedschap, sanitair en tuinartikelen. Openingstijden dichtstbijzijnde Karwei winkels. Zij plaatste vrijdag augustus een status op haar pagina. Die status is in nog geen dag tijd al ruim 10. Op zoek naar de openingstijden van Kluswijs?


Vind hier de gegevens van de Kluswijs-winkel in de Amperestraat 3 Alblasserdam.

Info over bouwmarkt alblasserdam. Resultaten van zoekmachines! Op deze pagina zie je een overzicht met Hornbach vestigingen in Alblasserdam. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Hornbach vestigingen het meest in jouw buurt zijn.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts