dinsdag 27 januari 2015

Grote takkenschaar

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Snoeischaren online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Je houdt het lichtgewicht gereedschap comfortabel vast en knipt de dikste takken probleemloos door zonder het risico op blessures.


Heb je grote planten in de tuin?

De takkenschaar is uitschuifbaar, waardoor je planten tot op wel drie meter hoogte kunt bereiken. Lichte, robuuste en lange aluminium handgrepen voor grote bereik en over hoofd 3d-doorsneden speciaal gevormde takkenschaar voor de boomgaarden, ook voor de landschapsarchitectuur aanbevolen de smalle lemmet maakt in combinatie met de hakenförmigen tegenmes een krachtige en precieze snit gesmede tegenmes houdt ook bij intensief gebruik stand. Grote takkenschaar oranje gelakt met kunststof handgrepen.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Door de lange stelen ontstaat een hefboom effect, waardoor dikkere takken afgeknipt kunnen worden zonder veel kracht te zetten. Telescopische takkenscharen zijn uitschuifbaar, zodat je hoger hangende takken kunt bereiken zonder ladder. Een takkenschaar heeft vaak ergonomische handgrepen die voor extra comfort zorgen tijdens het knippen.


Doordat een takkenschaar een grote reikwijdte heeft, is het mogelijk om ook bij hogere takken te komen.

In ons assortiment vindt u zowel takkenscharen met een aambeeld-snijkop als exemplaren met een papegaaienbek-snijkop. Naast het onderscheidt in snijkop kunt u ook kiezen voor een vaste handgreep of een telescoopgreep. Grote of kleine takken knip je met de supersterke Gardena EnergyCut takkenschaar.


Daarnaast zijn de super scherpe messen bewerkt met anti-kleeflaag zodat de schaar schoon blijft. Felco is een stevige en grote takkenschaar die een duidelijk en robuust ontwerp heeft en voorzien is van vlijmscherpe messen die makkelijk door dikke takken (diameter tot 45mm) kan snijden. De handvaten zijn gemaakt uit gesmeed aluminium en zijn overtrokken met een anti-slip bekleding zodat de takkenschaar comfortabel in gebruik is. Met deze telescopische takkenschaar van Gardena kun je overal eenvoudig bijkomen. De steel van de Gardena Comfort 650BT is instelbaar van tot wel centimeter.


De perfecte snijresultaten komen tot stand met behulp van de precisiegeslepen messen met antikleefcoating. Alle takkenscharen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuingereedschap. Kies uit producten vanaf € 150.


Takkenscharen in de aanbieding kopen? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktij een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Bekijk direct het complete assortiment op. Door de takkenschaar ook goed schoon te maken houd je deze in perfecte conditie en heb je er extra lang plezier van. Selecteer jouw favoriete takkenschaar uit de uitgebreide voorraad snoeimaterialen.

Bovendien zullen de meeste takkenscharen over een telescopische arm beschikken. Zo kun je met de takkenschaar ook iets meer in de hoogte gaan werken en dat is altijd wel handig. Deze GAMMA voorbijsnijdende takkenschaar is geschikt voor het snoeien van dode, dikke takken tot een doorsnede van 42mm.


De messen hebben een tefloncoating wat het snijden en schoonmaken van de messen makkelijk maakt. De aluminium armen zijn tevens uitgerust met anti-slip handvaten voor een betere grip. De klassieke takkenschaar van Gardena is geknipt voor het snijden van jong hout met een maximale diameter van mm. Precisiegeslepen messen met antikleefcoating en speciale vormgeving van de messen voor optimale krachtoverbrenging en een licht en zuivere snit. Boomscharen zijn ideaal voor bomen.


Met een takkenschaar knip je moeiteloos dikke takken door. Ze knippen dikke takken op grote hoogtes, zonder dat je er een ladder bij hoeft te gebruiken. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. Door het hefboom-systeem behoudt hij zijn kracht.


GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts