maandag 26 januari 2015

Beregeningscomputer

Beregeningscomputer

Voor automatisch beregenen. Bespaart u veel tijd en werk. Kies uit 2tuinslangen op Beslist. Vergelijk online al vanaf € 95. Een moderne beregeningscomputer kan u veel werk uit handen nemen.


Beregeningscomputers hoeven echt geen vermogen te kosten. Zeker niets als u uw beregeningscomputer op onze website aanschaft. Wilt u meer weten over onze ingenieuze, werkbesparende beregeningscomputers? Kijk dan snel verder op deze website of stel uw vraag aan onze medewerkers. Wie houdt er nu niet van een prachtig, groen gazon?


Met een beregeningscomputer blijft uw tuin in topconditie! U kunt eenvoudig uw pop-up sproeier aansluiten op het systeem. Het is uiteraard ook mogelijk om andere sproeiers te gebruiken. Met een Hunter beregeningscomputer stuurt u eenvoudig en professioneel uw beregeningssysteem aan. Rain Bird beregeningscomputer Rain Bird is al ongeveer jaar actief is op gebied van beregening van zowel sportparken, gemeentelijke parken en consumenten tuinen.


Wilt u de beregening volledig automatisch laten verlopen, dan heeft Raind Bird mooie oplossingen voor automatische beregening. U kunt via het LCD-scherm de beregeningscomputer bedienen, er is een automatische onderbreker met foutmelding welk station overbelast is of kortsluiting heeft, de overige stations gaan dan gewoon door met beregenen. Het bevestigen van de beregeningscomputer aan de muur. De exacte bevestigingsmethode kan variëren van model tot model, maar volg op hoofdlijnen de volgende stappen: Gebruik de mal die bij het apparaat geleverd wordt en neem met een stift of potlood de gaten over op de muur. Automatisch je tuin laten bewateren?


GARDENA heeft voor iedere tuin dé perfecte besproeiingscomputer. Ontdek het assortiment en alle voordelen! Zo kunt u onder andere starttijden per dag en onafhankelijk per station instellen. Daarnaast is de beregeningstijd instelbaar zodat u zelf kunt bepalen hoelang en welk gebied er besproeid wordt.


De Rainbird beregeningscomputer ESP-RZXe is geschikt voor gebruik binnen. Verder beschikt de Rainbird beregeningscomputer ESP-RZXe over of stations. Hiermee kunt u uw tuin opdelen in of aparte zones, die ieder hun eigen aansturing. De beregeningscomputer met wifi is geschikt voor alle soorten installaties.


Zowel een sproeier voor de beregening van grasvelden en paardenbakken als nevelsproeiers in kassen en pluimveestallen stuurt u er probleemloos mee aan. Op afstand bedienen Hozelock en Rain Bird bieden beide modules waarmee u op afstand uw beregeningsbesturing kunt beheren. Bij de beregeningscomputer wordt in de meeste gevallen een mal meegeleverd om de punten af te tekenen waar u de beregeningscomputer gaat ophangen. U schroeft op de aangegeven punten de schroeven in de wan zover dat de beregeningscomputer over de kop van de schroeven kan worden gehangen. Hunter HC indoor stations beregeningscomputer wifi met app.


Beregeningscomputer

Beheer uw beregeningsautomaat vanaf elke locatie over de hele wereld met behulp van uw. SummerRain technische groothandel B. Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Vul hieronder uw e-mailadres in.


U kunt zich te allen tijde uitschrijven door de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts