maandag 12 januari 2015

Metalen tuinhekken

Hoogwaardige kwaliteit tuinhekken voor in jouw tuin. Bestel nu eenvoudig online! Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Bekijk ons brede aanbod hekwerken.


Topkwaliteit en jaar garantie! Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner.

Vraag bij ons een offerte aan! Metalen tuinhekken tegen lage prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Toch klopt dit niet helemaal.


Door hun robuuste uitstraling en verschillende uitvoeringen, past het in elke tuin of op elk terras. Tuinhekken koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Deze lijken van hout, maar zijn gemaakt van aluminium, dus licht en soepel te openen en te sluiten.

Uiteraard hebben we ook houten tuinhekken. Een tuinhek wordt in de volksmond voor veel verschillende type hekwerken gebruikt. Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken , sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt. Een tuinhek van metaal is zeer robuust en is leverbaar in diverse soorten en maten.


Wilt u de verschillende soorten tuinhekken eerst bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad. Mooie tuinen verdienen mooie tuinhekken. Een tuinhekje laat zien wat jouw stuk grond is, maar het wordt ook gebruikt om de tuin te decoreren.


Het is mogelijk om zelf met planken en palen een hek te maken. Maar kies je voor gemak, dan koop je bij ons een kant-en-klaar tuinhek. Breed assortiment tuinhekken uit voorraad leverbaar.


Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Snel geleverd vanaf werkdagen. Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat. Stalen en houten hekwerken!


Bij MaximaVida vind je verschillende tuinhekken en soorten tuingaas waarmee je je eigen omheining om maat kunt maken voor jouw tuin of perceel.

In ons assortiment hekwerk bieden wij de losse onderdelen aan met passtukken en klemmen. Met de passtukken van onze tuinhekken maak je het hekwerk passend voor iedere tuin. Wij zijn een jong een dynamisch bedrijf dat hekwwerken levert van eerste klas materialen. U kunt kiezen uit tuinhekken van verschillende materialen.


Wij hebben bijvoorbeeld een tuinhek van geïmpregneerd hout, maar ook een hardhouten tuinhek van bankirai, eiken of rotan en tuinhekken van composiet. Ons design tuinhek van composiet is het meest onderhoudsvriendelijke tuinhek. Een metalen schutting of hekwerk hebben een tijdloze, moderne uitstraling en zijn daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, zo beleef je jarenlang plezier aan je hekwerk! Plaats nu zelf je metalen tuinhek met behulp van onze stap-voor-stap handleiding. Een ijzeren tuinhek voldoet bij ons geheel aan uw wensen.


IJzeren tuinhekken vragen geen onderhoud doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur. U betaalt geen meerprijs voor een kleur en sierpunt naar uw wens. Zo sluit uw ijzeren tuinhek precies aan op de wensen die u heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts