woensdag 21 januari 2015

Handschoffel

Een handschoffel is een tuinschoffeitje met een korte steel waarmee gemakkelijk onder en tussen de struiken en planten kan worden gewied. De handschoffel is wat kleiner dan een normale schoffel en daardoor makkelijk in gebruik en beter geschikt om preciezer werk te doen. Om onkruid weg te halen gebruik je schoffels en hakken. Handschoffels Een schoffel is een stuk tuingereedschap in de vorm van een horizontaal liggend mes dat bevestigd is aan een houten steel. Het wordt gebruikt om onkruid.


Een bijzonder model handschoffel naar Engels model.

Deze multifunctionele handschoffel is ontwikkeld door de Engelsman Fred Walden. Nadat hij in een rolstoel terecht kwam, zag hij zich genoodzaakt zelf zijn tuingereedschap te ontwikkelen. Deze handschoffel is zowel met duw- als trekbeweging te gebruiken. Op zoek naar goed woel- of graafgereedschap?


Praxis heeft een uitgebreid assortiment scheppen, schoffels, woelers, grondboren en planters. Daarbij is de kans op beschadiging van onderstam en wortels lang niet zo groot. Het beste tuingereedschap voor tuinonderhoud.


Harken: verticuteerhark, bladhark, grashark.

Schoffels voor onkruid wieden. Vandaag bestel maandag verstuurd! Gratis verzending in NL vanaf € 495. Meer groen maakt mensen gelukkig. Kijk regelmatig op dit blog voor actuele tips of.


Een ideale combinatie van wieden en losmaken! Hij is er voor gemaakt om er recht achter te lopen en dus over het zojuist geschoffelde heen te lopen. Het idee achter het schoffelen (ook met gewone handschoffel ) is dat je de grond los maakt en allerlei jong onkruid daarmee loshaalt en onkruid met diepere wortel afsnijdt. Een multifunctioneel stukje gereedschap wat goed gebruikt kan worden in verhoogde bedden, vierkante meter tuinen, balkon tuinen, vol geplante borders, bloemp. Mooie exclusieve rondschoffel met essenhouten handvat.


Met dit kwalitatief en duurzaam handgereedschap kan je voortaan alles aan in jouw groentetuin, plantenborder of. Handschoffel met wiel (duwschoffel) om onkruid te verdelgen tussen rijen, of op grindpaden (half-harde bedekking). Het toestel wordt zonder gereedschap (kiezen uit de accessoires) geleverd. Om gewassen in rijen voor te bereiden en te onderhouden. Voor onkruid te verdelgen in kwekerijen, bloemen- en groentengewassen.


Met 8cm blad met essen houten handvat lengte 140mm. Ideale handschoffel om tussen kleine planten onkruid te wieden. Door het schoffelen wordt de grond ook losgehaald waardoor u een betere bodemstructuur krijgt.

In deze categorie vindt u ons volledige assortiment machines die geschikt zijn voor het telen van fruit. Zoals appels, peren, kersen, citrusvruchten, etc. Bereid je voor op het seizoen! Alles voor tuin en buitenleven vind je bij Praxis.


Reserveer alles wat je nodig hebt voor je tuin online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts