vrijdag 16 januari 2015

Garderobekast blokker

Ontwerp en bestel jouw garderobekast op maat. Nu gemakkelijk zelf configureren ! Vind garderobe kast het nu op Kensaq. Garderobekasten online bestellen. Laat je door Homeinspireren!

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Deze unieke kledingkast is gemaakt van massief mangohout en straalt een vintage charme uit die een stijlvolle toevoeging aan je interieur zal zijn. Kledingkast nodig voor je nieuwe slaapkamer?


Bekijk ons ruime assortiment en maak je keuze. Want voor kledingkasten ga je natuurlijk óók naar Leen Bakker! Kampeerartikelen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.

Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Linnenkasten en bijbehorende accessoires vind je óók op leenbakker. Een kledingkast, ook wel een garderobekast of slaapkamerkast genoem is er in verschillende formaten en indelingen.


Zo heb je kledingkasten met legplanken, lades of hanggedeeltes, maar je hebt ook kleerkasten met combinaties hiervan. Daarnaast zijn er zijn ook opvouwbare kledingkasten. Een garderobekast in de hal of een grote kledingkast voor je slaapkamer geeft veel opbergruimte. Naast het functionele aspect is een grote kledingkast of garderobekast in de hal ook sfeerbepalend voor je interieur.


Een witte garderobekast geeft een ruimtelijk effect en past heel goed in moderne, strakke interieurs. Tussen het grote aanbod kledingkasten vind jij wat je zoekt! Campingkasten koop je eenvoudig online bij bol.


Met of zonder spiegel, met draai- of schuifdeur. Zoek naar garderobe kast op de nieuwe KensaQ. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. Een ruim assortiment kledingkasten vind je bij KARWEI, van diepe kledingkasten tot kledingkasten met schuifdeur.


Check de voorraad en bestel online!

Zo zitten er in ons assortiment kledingkasten met schuifdeuren, garderobekasten, zweefdeurkasten en elementen die gebruikt kunnen worden voor inloopkasten. Wanneer je jouw kleding of linnengoed graag tentoon wilt stellen is een open garderobekast een goede keuze. Ideaal voor thuis, op een studentenkamer en voor op vakantie.


Deze vouwkast neemt opgevouwen haast geen ruimte in waardoor deze makkelijk mee gaat in uw bagage. Het frame is gemaakt van metaal. Het is bekleed met textiel en de verbindingsstukken zijn gemaakt van kunststof. Heb je een wat kleinere slaapkamer of ben je van plan om de kledingkast op een apart kamertje te zetten?


Dankzij de schuifdeuren die zich in de kast bevinden en niet naar voren komen, heb je minder ruimte nodig. Zo maak je dus optimaal gebruik van de ruimte die wél beschikbaar is. Vergelijk kasten in alle stijlen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts