donderdag 21 januari 2016

Bouwpakket steigerhout hoekbank

Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur. Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier!


Zelf een hoekbank maken is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest.

De bank is zoveel als mogelijk blind geschroefd. Om dit model van lengtemaat te laten wijzigen klikt u hier Loungebank steigerhout bouwpakket op maat. Benieuwd naar resultaten van gemonteerde steigerhout loungebanken, hoe deze er uit komen te zien. Enkele voorbeelden van het. Doe-Het-Zelf bouwpakket tafel met steigerbuis van oud of nieuw steigerhout.


Heb jij altijd al een meubel van steigerhout zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Bij de bestel opties kan je kiezen of je nieuw of oud steigerhout wilt en nog voor wat eventuele extra’s.

Pakket bestaat uit op maat gezaagde planken van nieuw onbehandeld steigerhout , Goed verzinkte schroeven en een bouwtekening. Dit bouwpakket voor een hoekbank bestaat uit op maat gezaagde planken, schroeven en een montagehandleiding. Voor het beitsen (of wash) voor dit meubel heb je ongeveer twee liter nodig.


Je kunt voor het schuren het beste een schuurpapier met korrel gebruiken. Top bouwpakket goed gedocumenteerd waardoor je binnen een dag de gehele hoekbank kunt monteren. De afwerking duurt langer, maar daar kan deze leverancier niet veel aan veranderen. Echt een aanrader, ook voor de minder ervaren bouwer, zoals ik, voor mij de eerste keer. Een accutol is wel een must om de grote hoeveelheid schroeven te schroeven.


Eindstukken voor op de hoek en losse elementen van een meter breed. Voorgezaagd hout, dus je hoeft de planken en latten alleen nog maar met de bijgeleverde schroeven en verbindingslatten vast te schroeven. Monteer je steigerhout bouwpakket snel en zonder inspanning. Hoekbank elementen van steigerhout.


Ze hoeven alleen maar even licht geschuurd te worden. Deze planken zijn verder onbehandeld. De steigerhout bouwpakketten zijn complete pakketten met voorgezaagd hout, gebruiksaanwijzing en schroeven. Het bouwpakket is exclusief de schroeven. Vind steigerhout hoekbank als je nu zoekt.


Vente-Unique: tevreden klanten.

Al ruim jaar actief in Europa. Bestel ook online bij Leen Bakker. Exclusieve witte hoekbank ! Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Kies hieronder de gewenste maat en opties,.


Deze tekening voor een hoekbank past bij de loungebanken en lounge tuinstoelen. De brede leuningen en de scherpe hoek geven de bank een stoere en ruimtelijke uitstraling. Zoekt u een andere afmeting? Ga dan naar steigerhout op maat.


Omschrijving doe-het-zelf bouwpakket loungehoekbank van nieuw of oud steigerhout. Mooi bouwpakket voor een strakke en robuuste hoekbank. Buitenwerkse maten zijn 220x2cm.


Wordt normaal geleverd als bouwpakket maar montage bij ons in de werkplaats is ook mogelijk (neem hierover gerust contact met ons op). Verder kunnen wij alle afwijkende maten ook maken in onze werkplaats. Producent van handgemaakte tuinmeubels van steigerhout , tegen een aantrekkelijke prijs.


Al onze producten worden met de hand en naar wens gemaakt. De levertijd is op dit moment ongeveer tot weken. Wij gebruiken uitsluitend nieuw steigerhout. We kunnen alle meubels als deels gemonteerde bank, maar ook als bouwpakket leveren. Altijd al zelf een meubel van steigerhout willen maken, nu kan het eenvoudiger met een bouwpakket van geschaafd steigerhout.


Met een bouwpakket zet u de bank zelf in elkaar! Heeft u vragen, of zijn de maten net niet. Voordelen hiervan zijn dat doordat wij de banken in onze spuitcabine behandelen we het gehele oppervlakte van alle planken bereiken en hierdoor geen delen overslaan.


De buitenolie trekt in het hout en zorgt voor een langere levensduur van de hoekbank. Steigerhout meubels zelf gemaakt met een bouwpakket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts