woensdag 13 januari 2016

Intratuin vuurschaal

Bbq accessoires online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele barbecues assortiment online. Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online.


Een vuurschaal is uitermate geschikt voor een mooi groot open vuur. Gebruik een deksel bij je schaal om de vonken op te vangen en je kunt er van dichtbij van genieten! Bij Intratuin vind je veel verschillende vuurschalen, bijvoorbeeld op een zuil of hangend aan een driepoot. Dat kan met deze stoere vuurschaal in roestkleurige uitvoering!


Op zoek naar Esschert Design vuurschaal M? De vuurschaal is gemaakt van stevig geroest staal en heeft een dikte van ca. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Barbecook vuurschaal Modern 60Met deze strak vormgegeven vuurschaal van Barbecook kunt u de koele zomeravonden stevig te lijf!


Deze vuurschaal zorgt niet alleen voor veel warmte, maar ook voor enorm veel sfeer in uw tuin. De kuip van de vuurschaal is gemaakt uit duurzaam hittebestendig gelakt gietijzer. In een vuurkorf maak je eenvoudig een mooi vuur, waarbij je optimaal geniet van de vlammen en de warmte! En natuurlijk in vele vormen!


We hebben ronde en vierkante vuurkorven of wat dacht je van een olievat? Wat in de horeca al jaren heel normaal is, zie je ook steeds vaker in achtertuinen, op balkons en dakterrassen. Weer of geen weer: met een terrasverwarmer is het altijd lekker buiten.


Intratuin vuurschaal

Intratuin heeft een ruime keuze in hangende of staande ‘heaters’ in alle prijsklassen. Als een vuur aangestoken wordt, worden u de warmte en de gezelligheid van een lagerfeuers, bijvoorbeeld in de eigen tuin, weten. Behalve warmte zorgt het voor een gezellige sfeer.


Zo heb je de keuze uit staal, metaal, gietijzer en RVS. Voor een langere levensduur is het aan te raden om de vuurschaal op een droge plek weg te zetten. Onderhoud van een vuurschaal. Wanneer u een vuurschaal na gebruik weer opruimt, dan is het noodzakelijk om eerst de asresten en dergelijke weg te gooien.


Intratuin vuurschaal

Het enige onderhoud van de vuurschaal is dan om deze droog weg te zetten onder een overkapping, in een schuur of in een berging. Naast vuurkorven verkopen we terrashaarden, vuurschalen en rookovens. Alles voor sfeervol buitenleven! Materiaal vuurkorf of vuurschaal.


De meeste vuurkorven en vuurschalen zijn gemaakt van ruw metaal en uiteraard vuurbestendig. De oppervlakte van de kom of schaal is geschuurd om ervoor te zorgen dat er na verloop van tijd een natuurlijke roest ontstaat. Zo kun jij gedurende de zomeravonden of juist in het najaar genieten van een heerlijk warme. Laagste prijsgarantie bij HORNBACH! Met een stevige vuurschaal haal je een echt knapperend vuurtje in je tuin.


Het grote voordeel van een vuurschaal : je eindigt niet met troep en houtresten op de gron en ze zijn makkelijk schoon te maken! Een vuurkorf of tuinhaard heeft deze voordelen vaak niet. Een drankje in de han goed gezelschap en het geknisper. Door de poten staat de vuurschaal nagenoeg altijd stabiel.


Vuurkorf kopen bij Praxis. Je bent op zoek naar een nieuwe tuinhaard? Bij HORNBACH hebben we een ruim assortiment voor jouw tuinhaard. Of je nu een robuuste vuurkorf wilt, of simpel een vuurschaal voor op tafel, wij hebben het op voorraad!


Bekijk het assortiment in de Onlineshop en bestel naast je tuinhaard ook nog eens eenvoudig alle toebehoren erbij. Wil je ook tijdens de frissere avonden lekker lang buiten zitten en van de tuin genieten? Het assortiment van fonQ bestaat uit diverse vuurschalen van merken zoals Esschert en La Hacienda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts