maandag 11 januari 2016

Clusia plant

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Op zoek naar contactgegevens? Planten zie onze aanbiedingen! Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.

In de winter mag de grond licht uitdrogen. Omdat de plant zich gemakkelijk aanpast, is een keer te veel of te weinig water zelde schadelijk. Hiernaast verhoogt het de sierwaarde van de kamerplant. The genus is named by Carl Linnaeus in honor of the botanist Charles de l’Écluse.


Een koelere (rust)periode in de winter is niet aan te bevelen en kan zelfs schadelijk zijn. Elke plant heeft per definitie een luchtzuiverende werking. Het is wel fijn om wat eerder al de grond te verwisselen zodat ze weer verse voedingsstoffen heeft, maar dat mag dus in dezelfde sierpot. Zet de plant op een lichte plaats, in een verwarmde woonkamer van minimaal °C, zorg er voor dat de aarde niet teveel uitdroogt en u heeft een prachtige groene plant waar u blij van wordt en die ook nog eens de lucht voor u zuivert!


Ruime keuze planten op beslist.

Vergelijk hier aanbiedingen. Daarnaast haalt de plant ook schadelijke stoffen uit de lucht. Hallo allemaal, hier een blog van Iris van Mama Botanica op de site van Intenz Home. Ik leer jullie graag meer over planten! Deze koninklijke plant doet het niet alleen goed in de gron maar ook heel goed in het water!


Niet alleen kun je leuke teksten schrijven in het blad je kunt deze spectaculaire plant ook op water zetten. Het is dé nieuwste trend en een regelrecht eyecatcher voor in het interieur! Niks geen ‘gewoon’ plantje in de vensterbank. It prefers average to warm household temperatures between and degrees Fahrenheit. This plant will not tolerate cooler temperatures below degrees Fahrenheit.


Bij goede verzorging gaat de plant jaren mee. Verpot de plant om de 2-jaar. Dat heet hydroponie en kan je ook heel makkelijk zelf maken.


Bij de eerste maken we een stekje wat we op water laten wortelen. Ze wortelen vervolgens om de boom heen en… verstikken de boom uiteindelijk tot deze afsterft! Deze ‘gevaarlijke’ wortels kunnen ook in de jar tevoorschijn komen. Neem de plant uit de kwekerspot en spoel onder een lauwwarme kraan voorzichtig alle aarde tussen de wortels uit (van koud water schrikken de wortels teveel en met lauwwarm water veranderen uw handen niet in klompjes ijs).


De plant kan met zijn wortels in de potgrond of op hydrocultuur staan.

De keuze voor hydrocultuur kan zijn dat je het mooier vindt, is heel persoonlijk, maar is toch vaak gebaseerd op het gemak. Er is duidelijk minder verzorging nodig. Let bij potgrond wel altijd op dat de grond niet wit uitslaat, in dat geval moet de plant nodig verpot worden.


Clusia rosea prefers high humidity.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts