vrijdag 8 januari 2016

Verwarmd kweekkasje

Alle kweekkassen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinkassen. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Grootste aanbod Kweekkassen.

Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment kweekkassen. Meer geluksmomentjes buiten! Op zoek naar Nature kweekkas verwarmd 35x24x19cm?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. In dat geval is het handig om een kweekkasje te hebben met een extra hoge deksel. Zo kun je nog even wachten met verspenen totdat ook de andere zaden ontkiemt zijn.

Pluspunt is dat je hiermee beschadiging aan de andere tere zaailingen voorkomt. Hierboven een afbeelding van een kweekkasje met een extra hoge deksel. Functioneerd goed en is zeer praktisch omdat de bakjes afzonderlijk te bewerken zijn ivm verschillende zaaiproducten en ontkiemtijden. De smalle en degelijke behuizing is zeer handig op de vensterbank te plaatsen.


Verwarmde kweekbakken voor uw zaai- en stekgoed. Zeer laag stroomverbruik en snelle wortelvorming! Elektrische zaaibak 4-delig.


U bekijkt een verwarmde kweekbak van Garlan ook wel heated propagator genoemd. Deze producten zijn met veel zorg gemaakt. Kweekkasjes Wanneer u uw planten in kweekkasjes plant verlengt u het tuinseizoen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van verse groenten en vruchten uit eigen tuin. Zeer degelijke en geavanceerde, verwarmde zaai- of stekkas.


Dankzij de verwarmde onderbak ontkiemen de zaden sneller en heeft u minder uitval. Met name tropische planten hebben een. Maar let op, deze zaaikas heeft geen thermostaat, u moet de temperatuur dus in de gaten ho.


Kweekkas van harde kunststof (spuit-giet), voorzien van een transparante deksel met ventilatieopeningen voor een optimale regeling van de vochtigheidsgraad. Deze wordt compleet met grote hoge kweekkasjes geleverd Dit.

Ook schoonmaken is daardoor zeer eenvoudig. Het materiaal polypropyleen (PP) van de onderbak maakt het tevens mogelijk deze kweekbak te gebruiken in combinatie met verwarmingsmatten of grondverwarmingskabels, zodat de kweekbak ten alle tijden kan worden uitgebreid tot een verwarmd kweeksysteem. De deksel is uitgevoerd in een glasheldere high.


Kweek je eigen kruiden en groenten en begin in een kweekbak. Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Dit is het verschil met een kweekkasje , welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert. Het One Top elektrisch verwarmde kweekkasje is ideaal en lekker compact voor het zaaien en stekken. De watt ingesmolten verwarmingskabel is zuinig en zorgt voor graden temperatuursverhoging t. Het kasje is in zijn geheel uitneembaar van de verwarmingsunit.


Sinds begin jaren is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwkassen naar kleinere. Wij hebben ons de afgelopen jaren bewezen als niet allen de goedkoopste, maar ook een van de meest deskundige spelers waar het gaat om biologisch kweken van al uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts