vrijdag 22 januari 2016

Toscaanse jasmijn planten

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Soorten klimplanten online!


Klimplanten al vanaf € 49. Topkwaliteit Planten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10.

Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! Met het hele koude weer en vooral de gure wind afgelopen winter was ik wel benieuwd hoe ze dat zouden doorstaan. Je kunt nu wel zien dat er wat dode blaadjes aanhangen, maar het gaat goed en er komen alweer nieuwe blaadjes aan. Bloei is nog niet geweest.


Haal de plant los van de stok, waaraan hij gekweekt is. Bindt de ranken in een waaiervorm aan de schutting of tegen een stuk gaas. Plant hem in voedzame grond en geef hem voldoende water. Hoe verzorg je Jasmijn met de heerlijk ruikende bloemen, waar kun je ze het beste planten en hoe kun je ze vermeerderen.


Deze jasmijn wordt ook wel sterjasmijn genoemd.

De wetenschappelijke naam is Trachelospermum jasminoides. De kleine witte bloemen lijken op propellers en geuren sterk, ze verschijnen van juni tot in september. Waarom wachten tot november met planten ? Ik kocht vorig jaar een toscaanse jasmijn die het toch redelijk scheen te doen.


Maar nu verliest ie al zijn blad. De titel ‘ Jasmijn ’ krijgen planten met één gemeenschappelijke eigenschap: hun witte bloemen geuren intensief. We bieden op onze webshop een aantal maatvoeringen aan van deze klimplant. Zo kunt u er voor kiezen om meteen al een plant van een hogere maat aan te planten of een kleinere. Deze planten staan in pot en zijn daardoor jaarrond te planten.


Toscaanse Jasmijn kopen bij Tuinplantenwinkel. Donkergroen glanzend bla langwerpig. Stervormige geurende bloemen lijkend op jasmijn. Verlangt een beschutte warme plek in de tuin, liefst op het zuiden gericht.


De meeste mensen kopen een jonge jasmijnplant als ze jasmijn willen planten , maar het is ook mogelijk om jasmijn te kweken uit zaden. Jasmijnzaden hebben een lage kiemkracht en hebben speciale zorg nodig, afhankelijk van de soort. Ruim soorten, al vanaf € 25! Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


Zij groeit goed op de meeste grondsoorten.

Wel is het belangrijk dat ze niet op een plek staat waar de grond vaak langdurig nat is. Zeker in de winter houdt de Trachelospernum niet van natte voeten. Dit maakt haar op dat moment ook vatbaarder voor de vorst.


Het blad van deze jasmijn is glanzend donkergroen en heeft een ovale vorm met spitse punt. We adviseren zo’n planten per strekkende meter. Ze blijft mooi groen in de winter en bloeit vrijwel de gehele zomer uitbundig met talrijke witte of gele stervormige bloemetjes die heerlijk geuren. Koop dan nu uw eigen Jasmijn planten in onze online winkel! Het is een plant die veelzijdig is in toepassingsmogelijkheden.


Ze kun je hem prima in volle grond planten , maar kan het ook prima in een border of planten bak op uw balkon. Het liefst staat deze Jasmijn in de volle zon. Hier zal hij ook het beste resultaat geven. Het hele jaar door kun je hem planten.


De toscaanse jasmijn bloeit van mei tot september met talloze witte stervormige bloemetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts