donderdag 21 januari 2016

Eurom force 1400

Kies uit producten vanaf € 70. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Het is een lichte hogedrukreiniger met wielen, en is dus makkelijk te verplaatsen.


Na een middag flink werken in de tuin of een fietstocht door de modder wil je je tuingereedschap en fiets weer schoonmaken. Deze 1bar hogedrukreiniger heeft een wateropbrengst van 3liter per uur en is hiermee geschikt voor de simpele reinigingsklussen. Het is een hogedrukreiniger die uiterst geschikt is voor al het kleine schoonmaakwerk rondom het huis. It is a light high pressure cleaner with weels, so it can be moved easily.


De hogedrukreiniger is compact en licht van gewicht. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Wij adviseren u onderstaande krachtigere alternatieven. De waterstraal heeft een maximale druk van 1bar. Voorzien van automatisch start-stop.


Eurom force 1400

Hogedrukreinigers: geschikt voor het verwijderen van vuil op allerlei oppervlakken. Met zijn bar pompdruk verwijdert de hogedrukreiniger eenvoudig vuil en mos van tegels en muren. Maar ook fietsen en tuingereedschap was je gemakkelijk schoon. Met een gewicht van slechts kilogram neem je de hogedrukreiniger gewoon met je mee.


En staan je tuinmeubels er weer mooi bij? Ook voor ondersteuning en. Eurom Force tussenlans 61. Een hogedrukreiniger kunt u eindeloos toepassen op verschillende vervuilde oppervlaktes.


Met deze terrasreiniger kun je effen en vlakke oppervlakten zoals het terras, tegels en vlonders heel gemakkelijk en moeiteloos schoonmaken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste tests, tips en acties. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Dankzij de krachtige waterstraal die uit de drukspuit komt, worden voorwerpen op een gemakkelijke manier weer stralend schoon. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kun je de filter voorzichtig met warm water schoonmaken.


Met het snoer van meter lang en de meter lange zuigbuis heb je een uitstekend bereik. De ideale hogedrukreiniger voor huis, tuin en keuken gebruik. Door de handige wieltjes onder deze hogedrukreiniger en de slang van maar liefst meter heb je een grote reikwijdte en verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk door je tuin heen. Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF.


Eurom force 1400

Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op. Met deze acht meter lange vervangslang, aangesloten op je hogedrukreiniger, kun je met gemak het terras, de auto, caravan of het tuinmeubilair schoonspuiten. Prijs € 5prijs volgen.


Bekijk alle specificaties of ga direct naar de beste deal. Dat betekent dat de waterstraal automatisch stopt zodra de hendel niet meer is ingedrukt, en dat is wel zo veilig. Het handige handvat aan de bovenkant van de machine zorgt ervoor dat de machine makkelijk te vervoeren is.


Met deze alleszuiger zuig je met gemak zowel vuil, kalk, cementpoeder als water op. Uw terras, auto, fiets of muur makkelijk te reinigen met de Force hogedrukreiniger. Compact en en door de wielen aan de onderzijde makkelijk verplaatsbaar. Hierdoor is de hogedrukreiniger eenvoudig op te bergen en gemakkelijk te vervoeren.


Het terras, de auto, fiets of muur makkelijk te reinigen met de Force hogedrukreiniger. Verwijderd eenvoudig en snel de hardnekkige vuil. Deze reinigings bezem is licht in gewicht met een gewicht van maar slechts kilo.


Ideaal om een langere tijd met dit product te werken. Hiermee verbruikt het apparaat 3liter water per uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts