vrijdag 22 januari 2016

Hangstoel bamboe

Hangstoel bamboe

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ontspannen in luxe tuinstoelen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Braziliaanse hangstoel Met deze Braziliaanse hangstoel van Vivere kun je uren chillen en ontspannen in je tuin.


Hangstoel bamboe

Of dat nou met een cocktail of een goed boek in je hand is, je kunt hier heerlijk comfortabel in zitten. Deze hangstoel is geschikt voor één volwassene of voor twee kinderen. Er zijn talloze varianten in verschillende groottes, stijlen en kleuren te verkrijgen. Zelfs binnen misstaat een hangstoel niet. Bamboe is heel sterk en ook geschikt voor buiten gebruik.


Het gebruik van bamboe is veel milieu bewuster dan het gebruik van hardhout uit de tropische bossen. Deze stoelstandaard past prachtig in de tuin, terras of op een balkon. U kunt de hangstoel met standaard ook binnen gebruiken want deze neemt veel minder ruimte in dan een hangmat met. Zo heb je dus ook keuzes, gebruik de hangstoel binnen en gebruik de hangstoel buiten. Voor zowel de hangmat als de hangstoel zijn er diverse ophangsystemen beschikbaar.


Polycotton heeft dezelfde eigenschappen als katoen maar is weerbestendiger. Buiten zijn er ook genoeg mogelijkheden om de ruimte te verrijken met een hangstoel. De hangstoel standaard Panda is gemaakt van bamboe. Staat er een stevige boom in de tuin, hang ‘m aan een dikke tak.


Controleer de stevigheid van de tak wel regelmatig. Met een haak in het plafond of een hangstoelstandaard is dit gemakkelijk te realiseren. Daar komt bij dat de hangstoel zo lekker zit dat je de koude wintermaanden maar wat graag in je hangstoel wilt doorbrengen. Wij zijn er helemaal verslaafd aan bij Xenos.


Je kan er heerlijk in loungen en chillen. De stoel heeft een stalen frame en is lekker stevig. Wieg heerlijk heen en weer met een boek en kop warme choco. Hij wordt gezien als ruimtebesparend en hip. Een paar tips voor het kopen van een hangstoel.


Hangstoelen van alle merken op beslist. Denk aan je slaapkamer, woonkamer of balkon. Hang je hangstoel aan een overkapping of stevige balk, of kies voor een ei hangstoel met standaard. De mooi oranje gestreepte hangstoel Orquidea Volcano is geschikt voor binnen en buiten. Zittend in je hangstoel kan je perfect een boek lezen of een beetje luieren.


Bamboe en rotan zijn sterke, flexibele materialen en in allerlei vormen te buigen. Een hangstoel met standaard kan overigens ook heel goed in huis! Perfect voor het maken van meubels dus! Vooral rotan meubelen in combinatie met stalen frames duiken in veel interieurs op. Ook erg geliefd: de rotan hangstoel ! Decoreer rotan meubelen met zachte plaids, dierenvellen en kussentjes om het comfortabel te maken.


Met een hangstoel bespaar je op ruimte en hij zorgt voor de ultieme ontspanning. Omdat een hangstoel veel minder ruimte inneemt dan een hangmat, worden hangstoelen vaak in huis geplaatst als de zomer op zijn einde is. KARWEI heeft een ruim assortiment mooie buitenstoelen! Bestel direct online of bezoek de bouwmarkt. Met de rieten hangstoel van HKliving creëer je een heerlijke loungeplek voor in huis.


Hangstoel bamboe

Fantastisch in bijvoorbeeld de woon- of kinderkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts