woensdag 27 januari 2016

Bamboe voor schutting

Extra scherpe meterprijzen. Deens Design van Eva Solo. Bekijk ons exclusieve aanbod! Op zoek naar een terrasverwarming? Ruim assortiment voorradig!

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Hoogwaardige kwaliteit bamboe schuttingen voor in jouw tuin. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Je wilt niet alleen dat je schutting niet wegwaait bij de eerste de beste herfststorm, het is ook belangrijk dat de tuinschutting in goede staat blijft verkeren. Kies je voor een kunststof schutting , dan heb je een schutting die lang meegaat en goed schoon te houden is.


Een schutting van kunststof geeft je tuin bovendien een moderne uitstraling. Collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor de mooiste schuttingen.

Leuke ideeën opdoen voor een unieke natuurlijke tuinafscheiding? Een bamboe schutting in de tuin is tegenwoordig erg in trek onder vele tuinbezitters. Steeds meer mensen zijn duidelijk op zoek naar een alternatief voor de logge houten en lelijke betonnen schuttingen. Aangezien bamboe hardhout is kan je het dikkere hout ook perfect gebruiken om een robuuste en moderne schutting mee te maken. De hardheid en densiteit is bijzonder hoog terwijl de krimp en uitzetting veel lager is dan de meeste hardhoutsoorten.


Bamboe schutting met grote takken. Bevestiging van een bamboe schutting. Een bamboe mat moet bevestigd worden aan een bestaande schutting of een tuinschutting gaaspaneel met trekbandjes.


Het is ook mogelijk om er klimplanten tegenaan te laten groeien, hierdoor krijgt de schutting nog meer een natuurlijk karakter. Een mooie bamboe schutting aanschaffen gaat heel simpel en veilig via onze webshop met Thuiswinkel waarborg. Bestel uw bamboe schutting voor 11. Bij het product ziet u ook of u verzendkosten moet betalen.


De bamboeschutting worden meestal op een pallet verzonden. Deze bamboe schutting bestaat uit een stalen frame, voorzien van een zinklaag om corrosie te voorkomen. Dit frame wordt opgevuld met een rij bamboestokken.


Grootste assortiment bamboe Schuttingen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wanneer de schutting in uw tuin staat zal deze nog iets lichter worden in de loop der tijd. Kies uit producten vanaf € 499. Dit zal de naturelle kleur alleen maar ten goede komen. Onze bamboe producten hebben verder geen onderhoud nodig.


Dit tuinscherm kan uitstekend dienen als afscheiding in uw tuin of ter decoratie. Deze luxueuze bamboerollen zijn gemaakt in Indonesië met dikke bamboestokken van maar liefst 5-cm. Deluxe bamboematten kunnen makkelijk tegen een bestaande sch.


Wij hebben diverse soorten bamboeschermen op rol waarmee u een mooie bamboe schutting neerzet. Zoek je een mooie schutting om jouw tuin meer rust en privacy te geven? Met een hoge schutting scherm je de tuin af voor nieuwsgierige ogen en vergroot je jouw leefomgeving. Door de tuin bij het huis te betrekken, creëer je een gezellige buitenkamer waar kinderen en huisdieren veilig kunnen spelen.


Een kunststof schutting geeft je tuin iets unieks en is bovendien weerbestendiger dan houten schuttingen. Hierdoor is jouw privacy gegarandeerd. Door bamboe te combineren met een verzinkt stalen frame is de bamboe schutting een zeer sterke tuinafscheiding.


Dit maakt de bamboe schutting ook zeer weersbestand en duurzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts