vrijdag 15 januari 2016

Gardena fruitplukker

Diverse Fruitplukkers Online. Specialistisch advies nodig? De GARDENA combisystem fruitplukker is ideaal voor het plukken van fruit direct uit de boom.


Om overal gemakkelijk bij te komen is de werkhoek van de fruitplukker eenvoudig instelbaar. Deze handige fruitplukker is compatibel met alle GARDENA combisysteem-stelen, maar vooral de telescoopsteel wordt aangeraden voor plukhoogtes tot ongeveer meter. Inclusief jaar garantie.

GARDENA Combisystem fruitplukker. Het GARDENA combisysteem staat synoniem voor een uitgebreid gamma aan ergonomische systeemproducten en biedt zo voor iedere tuinklus de perfecte oplossing. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Dankzij het traploos instelbare zwenkstuk kunt u alle hoeken bereiken.


De edelstalen messen zorgen voor prima knipwerk en tijdens het knippen valt uw fruit direct in de katoenen fruitzak. Zo werkt u snel en efficiënt. Na gebruik kunt u de zak in de wasmachine.


Pluk fruit uit de boom of raap het van de grond met een fruitplukker of fruitverzamelaar.

Een plukker gebruik je met een lange steel, waardoor je tot hoog in de boom appels, peren en ander fruit kunt plukken. De fruitplukker knipt het steeltje door en het fruit wordt verzameld in een zak. De kleine kunststof tandjes maken het mogelijk om zelfs kleinere vruchten te plukken.


De draaggreep maakt het mogelijk om de fruitplukker ook te gebruiken. Fiskars Fruitplukker Voor Snoei-giraffe - cm. Levertijd: Op werkdagen voor 21. De beste prijzen bladblazers. Gardena Fruitverzamelaar Combisystem.


Door klanten beoordeeld met een 1. Kies uit 4producten vanaf € 99. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Het laatste nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 49.


De werkhoek is naar wens instelbaar. Met behulp van de afzonderlijk verkrijgbare telescoopsteel kun je fruit plukken op een hoogte van maximaal m. Al het fruit wordt verzameld in een stevige vangzak, waarin de inhoud duidelijk zichtbaar is.

Voor het makkelijk plukken van fruit. Traploos instelbaar zwenkstuk. De Fruitplukker is voorzien van verwisselbare messen van edelstaal. De afneembare fruitzak van katoen is geschikt voor ongeveer grote stukken fruit. Een garantie van jaar garandeert de hoogwaardige kwaliteit.


In de fles leg je enkele verfrommelde kranten om de val van de vrucht te breken zodat ze niet beschadigd. Daarom bestel je bij haxo! De katoenen zak verzamelt het fruit wanneer je met het geïntegreerd mes de.


Alle bladblazers op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts