dinsdag 12 januari 2016

Rookdoos bbq

Specialistisch advies nodig? Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Met de BBQ mini rookdoos kan je eenvoudig en snel een heerlijke, subtiele rooksmaak geven aan vlees, vis en andere etenswaren.

Gewoon op je houtskool, elektrische of gasbarbecue! Je vult de rookdoos met wat (vochtig) rookhout, zoals houtsnippers. Kies voor bijvoorbeeld sinaasappelhoutsnippers of voeg kruiden toe voor een extra bijzondere smaak.


Wanneer je hout verbrand geeft dit rook. Door producten in de rook te leggen geeft de rook smaak af. Het roken van voedsel kan op verschillende manieren.


In dit artikel vertellen we je meer over het rookoventje (braadsleemodel), ook wel een rookpan of rookdoos genoemd.

Als je klaar bent met het ene gerecht wat rook nodig ha haal je simpelweg het doosje uit de kolen. De barbecue stopt dan onmiddellijk met roken. Rookovens koop je bij Rookovens-online. Altijd een mooie aanbieding en snel in huis! BBQ winkel van Tom Coronel De webshop voor jouw BBQ ! Dé webshop voor echte barbecue liefhebbers!


Zoek de perfecte barbecue uit bij Barbecueshop. Wij hebben je nieuwe gasbarbecue, houtskoolbarbecue, buitenkeuken, skottelbraai, elektronische barbecue of tuinhaard. Afmetingen (lxbxh): x 2x 5Deze rookdoos leg je tussen de kolen van de barbecue. Stop hier een houtsoort snipper in zoals, hickory (goed voor ribs) mesquite. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Recept Gerookte Beenham (personen): kg beenham BBQ Rub. Deze unieke rookdoos heeft een V-vormige bodem wat het mogelijk maakt om hem tussen de flavorizers, c. Tussen de vlammen dus, onder het rooster.

Afhankelijk van de dikte van de bodem van je tafelmodel rookoven zou je het kunnen proberen. Zet je gasbbq dan wel op een laag pitje want veel hitte kunnen ze vaak niet hebben en dan verbrand je rookoven en je product. Je kan nog beter een rookbakje gebruiken in de gasbbq en je product gewoon in bbq roken. Veelal gebruikt in Gas BBQ voor de houtskool, Geschikt voor elke type BBQ en Rookkast - rook ton. Ook geschikt voor het koud roken van vlees en groenten voor langere perioden bij lage temperaturen.


Gebruiks aanwijzing: Hout mot laten smeulen deksel erop en laten roken, daarna regelmatig omwisselen. Point-Virgule barbecue rookdoos is gemaakt van roestvast staal voor het gemakkelijk roken van houtsnippers of wood chips om uw gerechten die heerlijke rokeri. Met een rookdoos zorg je ervoor dat het rookhout (chips of rookkrullen) heel gelijkmatig rook afgeeft.


Daarnaast kun je gemakkelijk kruiden toevoegen om extra smaak aan je gerechten te geven. Tevens geschikt voor de gasbarbecue. Starten met roken is helemaal niet ongezond.


Integendeel, roken is een van de zuiverste en gezondste manieren om voedsel te bereiden, want je hebt er geen vet of olie. Klaar om je smoker barbecue te gebruiken? Dan kun je nog kiezen tussen twee rooktechnieken: warm roken of koud roken. Bij hogere temperaturen is het gerecht sneller gaar, maar bij koud roken is het gerecht langer te bewaren.


Benieuwd welke rookmethode het beste bij jou past? Lees dan eens onze rookoven tips. Bekijk het totale assortiment met rookovens online op BBQ. Laagste prijs Grootste assortiment Totaal overzicht.


Het deksel is dubbel geïsoleerd en heeft LED verlichting. Je kan deze barbecue uitbouwen met van alles en nog wat zoals extra afleg ruimte, kasten en een ijsblokjesmaker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts