vrijdag 15 januari 2016

Reine claude d oullins

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie!


Werd te Oullins bij Lyon in de cultuur gebracht door de boomkweker M. U kunt de vruchten plukken in de eerste helft van augustus.

Dit ras is één van de sterkste groeiers onder de pruimen. Sterke groeier, met mooie regelmatige kroon en lange opstaande takken. Zeer lekkere dessertpruim, rond van vorm, groengeel tot goudgeel gekleur het vruchtvlees is geelachtig, sappig en aangenaam zoet.


In België is grote verwarring ontstaan over de naam. Reine Claude d Oullins , Pruimenboom, Prunus domestica, geeft witte bloesem. Spilvorm, 2-jarig op langzaam groeiende onderstam Deze spilvorm wordt gebruikt voor het maken van fruitbomen met een rechte stam met zijtakken, zoals ook in de professionele fruitteelt gebruikt wordt.


Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van. De pruim is in rode en groene variëteiten verkrijgbaar en wordt ook toegepast als basis voor limonadesiroop of ranja.

Als zaailing in de 19e eeuw gevonden door door M. Son fruit, jaune à maturité, est rond et de bon calibre, la chair, jaune verdâtre est assez juteuse et sucrée mais moins parfumée que les autres Reines-Claudes. Het is een grote, sterk groeiende, bladverliezende pruimenboom met een opgaande groeiwijze, sterke vertakkingen en brede ontwikkeling. De bladeren zijn ovaal, getand en toegespitst, donkergroen gekleurd. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Het ras is één van de sterkste groeiers onder de pruimen. In augustus kunt u de vruchten al plukken. De pruimen van deze pruimenboom zijn groengeel en rond. Deze witte eierpruim bloeit middentijds en rijpt eind augustus.


Produktiviteit van de Prunus d. Deze pruim is tamelijk groot en geel van kleur. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online! Hij is groen-geel van kleur.


La chair est tendre, moyennement juteuse, sucrée et parfumée. Middelgrote boom met hoog opgaande groeiwijze en kruin, bloeit met witte bloemen omstreeks midden april , is zelfsteriel en heeft nood aan een goede bestuiver. Heeft wel een zonnige warme plek nodig om een goede zoete smaak te krijgen.

Niet erg geschikt voor de koudere provincies. Snoeien bij voorkeur in de zomer na de pluk. Ce produit n’est plus disponible pour le moment.


Men moet wel een paar jaar geduld oefenen om vruchten te krijgen. Bestuiving: zelfbestuivend. Zorg voor voldoende belichting in de basis. In het begin is het horizontaal buigen van vruchtdragende takken gewenst.


Geef deze fruitboom daarom een zo zonnig mogelijk plekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts