vrijdag 22 januari 2016

Cortaderia rosea

Er zijn op dit moment nog geen te koop die bloeien. U kunt kiezen voor de maat Cdan heeft u al een redelijk grote plant. De pot is 23cm in doorsnee en de pol kan dus nog uitgroeien.


Cortaderia rosea

Aan stuks heeft u dan genoeg. Hallo Hoe is het met de wortel groei van. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Deze siergrassoort komt prima tot zijn recht als sollitair met zijn mooie groene neerhangende blad. De beste tijd om pampasgras te planten in het voorjaar.


Zorg voor een beschutte plek in de volle zon en voedzame, goed doorlatende grond. De plant verdraagt (zee)wind. Pas in het voorjaar bij het uitlopen (maart-april) Cortaderia snoeien. Haal in het voorjaar de planten uit de bodem en selecteer (scheur) de buitenste, jongere, levendige delen om te herplanten.


Oudere pampasgrassen worden vaak binnenin dor. A striking grass that forms a huge clump of lush green, grass-like foliage with a fountain-like habit. The foliage can be sharp so use gloves and protective clothing. Het is een prachtige plant die uw tuin een unieke kleur geeft, omdat zijn bloemen een roze kleur hebben die je niet vaak tegenkomt. Het siergras moet in de winter afgeknipt worden en groeit het jaar daarop weer terug.


Een dwergpampasgras dat ideaal is om aan te planten in stadstuintjes en kleinere tuinen. Enkele soorten Cortaderia gedragen zich als een invasieve exoot in landen met een subtropisch klimaat. Voor een kleine tuin is deze dan ook niet geschikt.


Pampasgras wordt inderdaad erg breed. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


Toon alle resultaten uit de webshop. Vanaf €nu te koop bij Bomenenzo. Het heeft een blauwgroene tot grijsgroene kleur. De randen van het blad zijn scherp gezaagd.


There are around species in the genus Cortaderia. Cortaderia selloana bloeit van augustus tot oktober met decoratieve, zijdeachtige, langwerpige, roze bloempluimen. Hij is te herkennen aan de prachtige roze pluim die uitgroeit in het najaar en heel de winter zichtbaar kan blijven.


Dit siergras is terug te zien in veel tuinen als solitair of in kleine groepen. De smalle bladeren hebben zeer scherp snijdende randen. Als je aan deze planten werkt is het dan ook aan te raden van goede handschoenen te dragen. Deze plant is goed winterhard. De bloemkleur is bleekrose.


Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Cortaderia jubata: deze is een probleem omdat dit pampagras zelf zaden vormt, zonder dat bestuiving nodig is. Ze verspreiden zich daarom veel te snel en veel te gemakkelijk. Het scherpe blad heeft een diep-groene, blauwachtige kleur. Maak de kluit van het pampasgras eerst goed nat. Graaf een ruim plantgat en maak de grond goed los.


Verbeter zware tuingrond door er wat scherp zand door te mengen. Voeg op arme grond wat tuinmest toe. Zet de kluit van het pampasgras op de juiste hoogte in het plantgat.


Cortaderia rosea

Guaranteed best value, low prices, fast delivery, special offers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts