maandag 25 januari 2016

Rookpellets

Rookpellets

Overige Soorten en Smaken Workshops en Masterclasses. Beleef en proef de Veluwe. De Cobb barbecue kun je gebruiken als rookoven. Je kunt eenvoudig roken met rookpellets gemaakt van samengeperst hout. Een handjevol pellets is voldoende om een heerlijke rooksmaak aan vlees, gevogelte en vis te geven.


VuurRook is een Team van enthousiaste mensen, met een enorme passie voor BBQ-EN, Roken , worstmaken en ChuckWagon Cooking. We hebben populaire smaken in. Wat ik de laatste tijd vaak. De Eik, Els of Esdoorn, maar ook fruitbomen als Appel.


Iedere smaak heeft een eigen karakter. Bij het gebruik van rookpellets heeft u geen verlies van temperatuur. U kunt ze direct gebruiken. Bij gebruik van natte houtsnippers is dat wel het geval omdat het verdampen van het water extra energie. De COBB rookpellets Jack Daniels voegen die authentieke whiskey-smaak aan uw vlees, vis of gevogelte toe wanneer u barbecuet.


De COBB barbecues kunnen ook als rokers worden gebruikt en deze handige rookpellets van geperst hout vereenvoudigen dat. Ze kunnen natuurlijk worden gebruikt met rookbarbecues van alle merken. De rookpellets Jack Daniels van Cobb geven rood vlees een karakteristieke geur en smaak mee.


Deze pellets zijn gemaakt van oude Jack Daniels Whiskey vaten. Houtpellets Online EU levert enkel eerlijke Nederlandse pellets van A-kwaliteit. In ons assortiment vind u houtpellets van De Lange en Plospan tegen de scherpste. Apple geeft een zoete, fruitige smaak aan het gerecht.


Rookpellets

Wanneer je een gasbarbecue hebt maak dan gebruik van een rookbox. Ingrediënten op basis van gemalen pitten van de olijfboom. Ideaal om de beroker wat langer mee aan te houden als je bijvoorbeeld. Rookpellets in een emmertje.


Niet te verwarren met een houtskoolbarbecue. De brandstof voor een pellet BBQ zijn enkel rookpellets. Zo heb je altijd een typische rokerige smaak bij het barbecueën.


Hiervoor kun je rookpellets gebruiken. Het voordeel van rookpellets is dat je deze niet van te voren hoeft te weken, je kunt ze gelijk gebruiken. Vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar. De smaak Hickory geeft een klassieke spek-rooksmaak aan vlees, vis of gevogelte. Apple rookpellets geven een zoete, fruitige smaak aan jouw gerecht.


De appel smaak geeft een zoete fruitige smaak aan gerechten. De pellets kunnen direct op het vuur gegooid worden, waardoor het gerecht lekker gerookt kan worden. De Hickory is geschikt voor gevogelte, varkensvlees en rundvlees. Zo maak jij jouw gerecht op de barbecue nog authentieker!


Sugar Maple rookpellets geven een milde rooksmaak en zijn daarmee uitermate geschikt voor gevogelte. Hoe gebruik je de rookpellets ? Op de houtskoolgrill strooi je de rookpellets rechtstreeks op de gloeiende kolen (bij Monolith via het handige rookhout toevoersysteem). Vul na uur de cold smoke generator of smoke gun met rookpellets (hiervoor kan ook een cold smoke generator gebruikt worden die net rookmoot smeult). Steek de smoke generator aan zodat deze begint te smeulen en te roken. Leg de smoke generator in de barbecue.


Mijn Cobb maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Vind hier alle accessoires en onderdelen voor uw sloep of boot, ook merk specifiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts