woensdag 29 maart 2017

Aquadrome enschede

In verband met groot onderhoud van het subtropisch recreatiebad is dit bad van maandag december tot vrijdag december gesloten. De sportlessen vinden zoveel mogelijk doorgang in het instructiebad. Zwemlessen en baanzwemmen is gewoon mogelijk in deze periode.


Bekijk hier de openingstijden van. Het zwembad is veilig en schoon, zegt de zwembadmanager.

Door het besluit verliezen enkele tientallen veelal parttime-werknemers hun baan. Dit zwembad beschikt over meerdere baden. In de zomer kun je ook buiten zwemmen. Vlak bij het zwembad stond vroeger het Diekmanstadion van FC Twente.


De meest volledige site met ruim 66. Je wordt ontvangen door onze piraat die jullie na het omkleden meeneemt naar Het Piratennest. Deelname aan het toernooi kost euro per team.


Een bad van meter met banen, een recreatiebad met twee waterglijbanen.

Vind nu alle evenementen, activiteiten, winkels, restaurants, musea en overnachtingsmogelijkheden. Jong en oud kan hier terecht voor een dagje zwemmen en spelen. Dinsdag juni start de 43e Zwem4daagse van Enschede.


Enschede is een bruisende stad waar altijd iets te doen is. Het bestaat uit een 25-meterbad met banen, een recreatiebad met twee waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslag en nog veel meer! Buiten zijn er drie baden met diverse speelattributen en een glijbaan.


Reviews Really bad service, I did not enter because. Sportaal (het sportbedrijf) heeft als opdracht om alle sport- en zwemaccommodaties in de stad te exploiteren. Natuurlijk staat veiligheid en plezier voorop! De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden. Aquadrome wordt niet vrolijk.


Andere conclusie Van den Berg deelt het toekomstbeeld van Sportaal niet. Zie je niet dat je hier een vieze, prehistorische bak hebt? Volgens Geus neemt de zwembadmanager de situatie van zijn bad te lichtvaardig op. Een paradijs, dat is wel een goed woord voor dit rijk voorziene oord van waterplezier gelegen in Enschede.


Ga lekker zwemmen met muziek van de DJ die de laatste hits draait en ook nog eens zorgt voor mooie discolichten.

Vier keer per jaar organiseren we op zaterdagavond dameszwemmen in het. Gekort Vorige week werd bekend dat het zwembad niet 700. Daar is voor de kleintjes een ondiep bad met veel speeltoestellen. We hebben ook een dieper bad met een steile glijbaan en een sportbad. Zo hebben we een beachvolleybalvel een ligweide en een springkussen.


Ingang: Met € voor een dagje zwemmen is het redelijk goedkoop! Kleedkamers en kluisjes: Deze gedeelte lijkt een beetje ouderwets en ik vind het gewoon schandelijk dat je een 20-cent-muntje in de kluisjes moet pakken die inbehouden wordt. Gisteravond werden ze bijgepraat over wat er nog wél mogelijk is.


Kom gezellig een dagje recreatief zwemmen in het golfslagba boek een kinderfeestje of bekijk welke leuke activiteiten er binnenkort zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts