dinsdag 21 maart 2017

Anthurium bloem

Voor iedere gelegenheid de mooiste bloemen. Leuk om te krijgen én leuk om te geven. Bestel nu Bloem producten vanaf € bij Viata, jouw online apotheek. Vragen over uw product of over uw klachten.


Bel of mail met één van onze experts. Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel.

Raak geïnspireerd door deze unieke bloem en plant! Qua verzorging van anthurium snijbloemen hoef je eigenlijk niets te doen. Snijd na aankoop alleen centimeter van de onderkant van de steel af en zet de bloem (en) in een schone vaas met kraanwater. De anthurium is erg schoon en houdt het water helder en schoon.


De echte bloemetjes van de plant groeien op de kolf en bestaan uit kleine bobbeltjes. Exotische schoonheid met lange adem. Naast haar hoge bling-bling gehalte heeft deze bloem nog een troef: ze is het langst houdbaar van alle snijbloemen.


Wist je dat de bloem van de anthurium de aar (die ‘vinger’ die uit het schutblad steekt) is en niet het felgekleurde schutblad waar de aar uitsteekt? Je hoeft dus maar weinig om te kijken naar deze plant.

We gebruiken de nodige cookies om de website zo goed mogelijk te laten werken. Ga akkoord met het gebruik van additionele cookies voor de beste. Zo een schutblad is de bloem van de Anthurium. De kleuren variëren van roo oranje, roze of wit. Maar meestal zie de kleuren rood en roze, vandaar ook de naam Flamingoplant.


Sommige soorten worden ook verkocht als bladplant, bijvoorbeeld Anthurim clarinervium. De botanische naam van de Flamingoplant is Anthurium. Dit is de bloem en bestaat uit een heleboel kleine bloemen van ongeveer mm. Niet zo gek ook, want de calla en de anthurium lijken qua uiterlijk veel op elkaar door hun opvallende vorm.


Info over anthurium bloem. Resultaten van zoekmachines! Anthurium als potplant heeft ook een luchtzuiverende werking. Fiore (Italiaans voor bloem ) wil een stap verder gaan in perfectie.


Snij-anthuriums met de betrouwbaarheid waar u als klant op rekent. Als inspirerende partner wil Fiore u continu prikkelen en verrassen. Deze wordt met een staart vergeleken.


Want het Griekse ‘anthos’ betekent bloei en ‘oura’ betekent staart. Het schutblad wordt vaak ten onrechte aangezien voor de bloem. Deze vrolijke bloem fleurt je helemaal op!

Met zijn realistische uitstraling, ziet hij er ook nog eens goed uit. Ook zitten hier en daar wat bewerkingen in het bla waardoor het blad heel realistisch aanvoelt. De bloem is gemaakt van een soort Latex. Bekijk meer ideeën over Bloemen, Planten en Wilde bloem boeketten.


Ook met snijanthurium kun je prachtige combinaties maken. Zeker met andere bloemen door zijn lak achtige uitstraling. En wordt ook blij van de anthurium als losse bloem ! Want een enkele bloem als tafeldecoratie of met z’n tienen in een glazen vaas, is een aanrader!


Snij dan de stelen af op verschillende lengtes voor een speels effect. Het bla wit- en roze- geader valt wel op. De plant gedijt alleen in een warme kas met vochtige lucht. Het beste is een plek aan een oostelijk of noordelijk raam.


Zoniet krullen de bladeren op en kleuren ze stilaan. Download je gratis haak- en breipatronen online op Wolplein. Op die manier kan men ze ruwweg verdelen in groepen, die van blad en bloem. Araceae, Aronskelkfamilie.


Uit l’illustration horticole.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts