vrijdag 10 maart 2017

Ton met kraantje

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Hebben dan ook een kraantje met een grotere doorvoer erbij gekocht. Heeft u huidige regenton kraan het begeven of is hij aan vervanging toe?

Wij hebben voor elke type ton een kraantje. Tankjes met kraan Tankjes met kraan zijn ideaal voor het opslaan en aftappen van diverse vloeistoffen. Er zit een schroefdraad aansluiting waarop u indien gewenst een kraan kunt aansluiten en een aansluiting in de deksel die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een waterslot. Het regenwater stroomt via de vulautomaat richting de ton. Zodra de kunststof ton het maximale waterniveau heeft bereikt, zal het overtollige regenwater terug naar de afvoerbuis stromen.


Zo heeft u altijd een volle ton en voorkomt u groene aanslag op uw terras. Praktisch: te sluiten met naar keuze een kraan of een kleine kurk. Schroefdop kan in de plaats van het kraantje worden geplaatst.


Op Speurders vind je mooie plastic ton met kraantje zie Foto,s.

Houten kraan voor regenton – nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Ton met kraantje voor benzine diesel of petroleum 1liter. Zo kunnen we u ook buiten Speurders.


Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de (persoons)gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I) tot en met IV) genoemde doeleinden. Eda Water jerrycan - Met Kraan - Liter. Een jerrycan met kraantje.


Voorzien van een sterke wanden, een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje. Met een handige aftapkraan is het allemaal mogelijk. Voor elk model regenton een kraan Of uw huidige regenton kraan nu stuk is of dat u net een nieuwe regenton gekocht heeft en daar een aftapkraan voor nodig heeft: bij Waterton. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Is dat sinds de nieuwe update tis mij nog nooit opgevallen en heb het ook nog nooit gezien. Zou er morgen is op letten als de vrouw onder de douche staat Ja Toon is slim en doet dat alleen als er warm tapwater door de CV geleverd wordt. L kunststof jerrycan met tap kraantje voor water en andere levensmiddelen.


Gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit food grade HDPE. Het kraantje heeft een uitloop van mm waarmee u ongeveer 2L per minuut kunt aftappen (getest met water). Op het kraantje kan indien gewenst makkelijk een slang aangesloten worden.

U bent ongetwijfeld bekend met het standaard formaat (meestal te vergelijken met de vorm van een oud wijnvat), maar de keuze is feitelijk onbeperkt. Als u bijvoorbeeld wilt profiteren van het gemak van een kunststof regenton die de uitstraling van een houten ton heeft, kies dan voor kunststof met een houtlook. Vind snel en eenvoudig de minigraver 2. Naast het materiaal en formaat, kunt u uit nog meer zaken kiezen. De regentonnen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo voer je jouw persoonlijke stijl in de hele tuin door.


Kies voor een klassieke ton voor een nostalgische sfeer of een natuurlijke regenton voor een landelijke uitstraling. Maak je tuin compleet met nog meer praktische en decoratieve accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts