vrijdag 3 maart 2017

Zonnebed steigerhout

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vergelijk het ruime aanbod ligbedden eenvoudig online en kies de laagste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het bed wordt exclusief kussens geleverd.


Dit formaat kussens is in veel webwinkels te bestellen.

Standaard is dit bed onbehandeld. Ideaal voor op het strand: een ligbed van steigerhout. Stevig en bestand tegen harde wind. Je kunt hem natuurlijk ook zelf maken voor in de tuin.


Dit zonnebed maakten we voor een klant op Curacao, maar je hoeft echt niet in de Caribbean te wonen om het leukste tuinmeubel van het jaar te hebben, want ook in Nederland en België is zo’n prachtig design tuinmeubel geen sta-in-de-weg! Een zonnebed is een loungebank en een ligbed in één! Zonnebed : loungebank en ligbed in één!


Dit hoogwaardige rattan zonnebed combineert stijl en functionaliteit en zal het middelpunt van je tuin of terras zijn.

Dankzij het weer- en waterbestendige PE rattan, is het ligbed makkelijk schoon te maken, duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Ligbed van pallets en hemelbed om te. Bekijk ons assortiment ligbedden, of alle ligstoel aanbiedingen.


Super mooie zonnebedden van steigerhout. Het ligbed wordt bij jou thuis afgeleverd. Voor meer informatie stuur ons dan even een bericht. Steigerhout blog Pinterest.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bij Thuins bestel je eenvoudig je houten meubels op maat. Onze collectie bestaan uit Douglas houten en steigerhouten tuinmeubels en op maat gemaakt interieur van eiken en steigerhout.


In combinatie met stalen poten of een frame van staal een prachtig industrieel karakter, of juist met witte houten poten. Door te klikken op de aanmeldknop ga je akkoord met de privacy. Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling.


U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding. Dit houten zonnebed maken we in diverse maten en kunnen we ook in je tuin monteren.


De Lafuma Sunside Plus is het ideale lig- en zonnebed voor in de tuin.

Houten vlonders gaan goed samen met een ligbed in een donkere kleur. Bouwtekening van een tuinbed van steigerhout. Ontdek ideeën over Ligstoel. Gratis voorbeelden voor houten tuinbedden. De loungestoel is gemaakt van verouderd steigerhout.


In een handomdraai bij u geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts