donderdag 30 maart 2017

Kloofbijl x27

Kloofbijl Van Top Kwaliteit. Overig tuingereeds online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online.


Verschillen types bijlen zijn bij Tuindirect voor de scherpste prijs te vinden.

Veel producten op voorraad Gratis verzending boven de 9- Uw materialen dagen. Bestel vertrouwd en voordelig online! De absolute top onder de kloofbijlen. Bent u ook helemaal klaar met afbrekende stelen en kloofkoppen die in het hout blijven steken?


Dan is de Fiskars Xde perfecte bijl voor u! Door zijn glasvezel steel is deze zo goed als onbreekbaar, in tegenstelling tot zijn houten concurrenten. Kg fiskars kloofbijl met lichte glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik, stabiel e.

Nieuw Ophalen of Verzenden. De Xis een grote kloofbijl met een keilvormig gesmede bijlkop en extra lange steel. De kop duwt het hout uit elkaar en helpt bij het snel en effectief kloven van dikke en zware boomstammen. Deze kloofbijl is een full size bijl die bedoeld is om veel en intensief te gebruiken.


Fiskars kloofbijl Xis de ideaal voor het effectief kloven van middelgrote en zware boomstammen of brandhout, en zelfs voorzien van een extra lange steel voor het kloven van dikkere boomstammen. De kloofbijl bestaat uit FiberComp steel met een uniek SoftGrip handvat. Hierdoor is de gewichtsverdeling optimaal in balans, waardoor je kracht. Een kloofbijl is een bijl die vooral gebruikt wordt om brandhout te kloven. Daarna wordt de kop dikker, waardoor het hout eenvoudig splijt.


Bijzondere kenmerken bij deze kloofbijl van fiskars spreken we zonder twijfel over de koning van de kloofbijlen. Hij is voorzien van een keivormig gesmede bijlkop en een extra lange steel voor meer efficientie bij het kloven van dikke boomstammen. Daarnaast bestaat de steel uit kunststof en glasvezel.


Hier is de Boomdokter weer met een nieuwe test op de kliefbijl van Fiskars, de X27. Na de befaamde Xkloofbijl arriveerde een verbeterde versie op de markt: de X27. Als grote fan van de Xben ik enorm benieuwd naar de verbeteringen van de Xbijl om mijn brandhout te klieven.


Fiskars heeft de juiste maat kloofbijl voor elke klus!

Dit model voor zware klussen heeft de langste steel die er is, waardoor maximale zwaaikracht gegarandeerd is. In deze test toont Fiskars wat de verschillen zijn tussen de Xen andere mod. Bijl Fiskars XFiskars bijl Xis de grootste bijl van Fiskars, deze kan ook worden gebruikt als een hamer.


Het is ook geschikt voor grote en zware houtblokken. Het gewicht van de kop is hetzelfde als het model X25. Maar de Xheeft een langere steel, die een grotere impact (slag) energie garandeert. Een bijl heeft traditioneel een houten steel. Fiskars kloofbijl met lichte glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik, stabiel en duurzaam.


De Fiskars Xis geschikt voor hardhout. De zijkanten van de keilvormig gesmede kop van de kloofbijl zijn afgeron wat losmaken uit de boomstam bij het kloven eenvoudiger maakt. De bijl en het handvat zijn uit één stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts