maandag 13 maart 2017

Intex zwembad 457 x 107

Intex zwembad 457 x 107

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Intex zwembad op Vergelijk. Find intex zwembad vandaag! Schrijf de eerste review over dit product.


Vandaag bestel morgen in huis! Dit zwembad heeft een ovale-buizen-constructie, die zorgt voor een zeer stabiele basis die de grootste schommelingen in het zwembad met gemak kan opvangen. Zonder gebruik te maken van enig gereedschap staat dit zwembad binnen min klaar om te vullen. Dit ruime zwembad met opblaasbare rand is een aanwinst voor elke tuin. De Easy Set 4x 1wordt geleverd met een ruim pakket aan accessoires.


Zo heb je direct alle elementen in huis om optimaal gebruik te kunnen maken van het zwembad. Geniet met het hele gezin genieten van een. Bovendien zit er maanden (maanden op liner) garantie op het artikel. Hierdoor gaan ze lang mee.


Intex zwembad 457 x 107

Het product is 4centimeter lang, 4centimeter breed en 1centimeter hoog. Enorm assortiment en Gratis verzending vanaf € 7-. Meer geluksmomentjes buiten!


Zo kun je langer genieten van het water en hoef je dit niet steeds te verversen. Je blaast de ring op, vult het bad met water en de ring drijft vanzelf naar boven tot het zwembad uit zichzelf blijft staan. Het kan haast niet simpeler! Het is gemaakt van een sterk metalen frame, hier door kan het zwembad (bij normaal gebruik) jaren mee.


Intex zwembad 457 x 107

De afmetingen van dit zwembad zijn 4x centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad. Het bad heeft naast het sterke frame ook nog eens een oogstrelend design.


U ontvangt niet alleen het 4grote metal frame zwembad , maar ook een krachtige filterpomp. Het zwembad wordt geleverd met een zeer uitgebreid pakket accessoires. Dankzij het innovatieve ontwerp en zet je je zwembad eenvoudig op. Je klikt eenvoudig de buizen in elkaar. Zo hoef je geen aparte pinnen te gebruiken.


Gebruik bij de montage van het zwembad de meegeleverde handleiding. Afmetingen: Ø 4x 1cm. Vind intex zwembad als je nu zoekt. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.


Het stevige metalen frame maakt het zwembad geschikt voor jarenlang zwembadplezier. Het Prism Frame bad is ruim genoeg voor het hele gezin. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!


De opblaasbare rand geeft een mooie vorm en bied bovendien een goede stabiliteit aan dit zwembad. Doordat het zwembad boven de grond staat, is het niet zo gemakkelijk om zomaar in het bad te komen. Daarom wordt dit zwembad geleverd met een zwembadladder, zodat uw kinderen en u eenvoudig in het water kunnen klimmen.


Deze filterpomp filtert d. Door de licht grijze kleur hebben de zwembaden en luxe en zomerse uitstraling. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Inclusief filterpomp, veiligheidladder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts