vrijdag 10 maart 2017

Dokkum koopzondag

Er was aanvankelijk ook sprake van een koopzondag op maart, maar deze werd door de ondernemers geruild met de zondag op december. De ondernemersvereniging vroeg in totaal elf koopzondagen aan, telkens op de eerste zondag van de maand. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.


De winkels zijn open van 13. De Karwei bouwmarkt in DOKKUM is het adres voor elke klus: inspiratie, advies en volop keuze in materialen en accessoires.

Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt, probeer het later nogmaals. Maar misschien wilt u naar een koopzondag in nederland? U vindt hier alle koopzondagen en koopavonden van Nederland!


Verschillende supermarkten dagelijks langer, ook op zondag. Op koopzondag (doorgaans de eerste zondag van de maand) zijn de winkels open van 13. Mede dankzij het mooie weer werd de eerste koopzondag door veel ondernemers een groot succes genoemd.


Uitzonderingen zijn eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag, als die op een zondag valt.

Zondagochtend is het openen van winkels niet toegestaan. De openingstijden op zondag zijn van 13. Naast de openingstijden vind je adresgegevens en contactgegevens van de winkels. Het museum bevindt zich in een aantal historische panden, waaronder het zeventiende-eeuwse gebouw van de Admiraliteit van Friesland en Groningen.


Bekijk snel de openingstijden op scapino. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Lees meer over Bonifatius, de heilig verklaarde missionaris. Bezoek daarnaast natuurlijk ook het keerpunt van de Elfstedentocht.


Twijfel je over je bh-maat, ook hierbij zullen zij je helpen. Vind hier het actuele overzicht van bijzondere openingstijden bij Karwei. Welke GAMMA bouwmarkten zijn open op feestdagen en op (koop)zondag?


Het gaat om een proef op verzoek van de ondernemersvereniging. Voorwaarde is dat niet elke winkel hoeft mee te doen. De leukste bezigheid op zondag van ons állemaal. Koopzondag open keapsnein. Deze zondag, juli, is het weer koopzondag !

Wie zien wij dit weekend de leuke summer musthaves shoppen? De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen. Dus kom lekker shoppen en genieten van mooie muziek! Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief!


Winkels in de gemeente Dongeradeel mogen vanaf juli ook op zondag open. De gemeenteraad heeft daar donderdagavond toestemming voor gegeven. Klik hieronder op één van de assortimentsgroepen om meer over dit onderwerp te lezen. Dokkum is van plan een aantal keer per jaar een koopzondag te organiseren, in combinatie met andere activiteiten die dan plaatsvinden in de stad of regio. Een mooi voorbeeld van Dwaande zijn.


Onlangs werd mij gevraagd om vanuit mijn kerkelijke achtergrond een proteststem te laten horen tegen de koopzondag. Gastvrije actie van jullie om tijdens de landelijke. Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Dokkum en de supermarkten zijn elke zondag geopend. In de regio Noordoost Friesland is elke vrijdagavond koopavond.


Je kunt gaan winkelen in historische Elfstedenstad Dokkum , maar ook dorpen als Surhuisterveen, Burgum, Hurdegaryp, Kollum en Damwâld zijn de moeite waard! Gebruik onderstaande filters om winkels te vinden met speciale openingstijden of aangeboden Services. Kijk bij jouw winkel voor de. Met tal van activiteiten, voor de kinderen op de Zijl en de Bargemerk, rondvaarten met de Dockumer praam.


Op de Grote Breedstraat organiseerde de Stichting Dokkum Cultureel een muzikaal en poëtisch evenement met Tim de Vries (violist) en voormalig Dongeradichter Akke Brouwer. DigiCity heeft geen verbintenis met onderstaande site noch is zij verantwoordelijk voor de content. Hieronder vind je de mooiste fietsroutes in de buurt van Dokkum op basis van je zoekopdracht. Vervolgens selecteer je een fietsroute. Op de routepagina kun je jouw fietsroute verder personaliseren.


Vul dan uw aankomst en vertrek datum hieronder in. Twijfelt u tussen locaties en wilt u weten welke locatie het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op.


Lippe Wonen is uw specialist in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts