donderdag 9 maart 2017

Tuinkast kunststof kwantum

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinkasten. Meer geluksmomentjes buiten! Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum , daar woon je beter van!


Kies voor een opbergkast in de vorm van een opbergrek als je graag overzicht bewaard en een opbergkast met deuren als je liever spullen uit het zicht wilt hebben. Wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de allerlaagste prijs.

Of twijfel je over een tuinhuis, blokhut of tuinkast , omdat je niet alleen de fietsen erin kwijt wilt, maar ook de tuinmeubelen en andere tuinspullen. Bij Praxis vind je alles, niet alleen bij ons in de winkel, maar ook online. En online kun je bij ons niet alleen alles bekijken, maar ook gelijk de tuinkast kopen die je wilt hebben. Multifunctionele kast voor huishouden, tuin, kelder, werkplaats of garage.


Met voorziening voor hangslot (niet inbegrepen) enafsluitbare deuren met een openingshoek van 1graden. Kunststof kast met verstelbare plank belastbaar tot kg. Eenvoudig en snel te monteren.


De kunststof is afwasbaar, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen. Ideale en nette opbergoplossingen voor uw balkon, tuin of terras, en toch zeer betaalbaar!

Maak uw keuze uit ons ruime aanbod kunststof tuinkasten in onze webwinkel, of kom eens kijken in onze showroom! Tuinkast overzicht : klik hier. Een opgeruimde tuin begint natuurlijk met een opgeruimde opbergkast. Er zijn verschillende soorten tuinkasten. De ene tuinkast lijkt meer op een tuinhuis, de ander is meer een opslagbox.


Een opbergkast kan van kunststof , of metaal zijn, maar de meesten zijn van hout. Wil je een opgeruimde tuin? Ga dan voor een leuke tuinkast ! Bij Leen Bakker vind je een uitgebreid en gevarieerd aanbod tuinkasten. Zo vind je altijd de tuinkast die het beste bij je past.


Of een tuinkast van een bepaald materiaal? Bekijk onze tuinkasten online en maak je keuze! De tuinkast is niet alleen praktisch maar het is ook nog eens een mooie aanwinst om te zien met het mooi afgewerkte dak. Het dak is bekleed met dakleer. Deze SpaceWinner Utility opbergkast is ideaal voor het opbergen van diverse spullen.


De rvs scharnieren van deze kunststof tuinkast voor. In ons aanbod vindt u zowel kleine als grote tuinkasten in kunststof , metaal of bijvoorbeeld hout. De kast is hiermee ideaal voor vochtige ruimtes.


U kunt de tuinkast in uw tuin plaatsen (afhankelijk van het materiaal) of in een schuur of tuinhuisje.

Naast tuinkasten, verkoopt Azalp ook tuinboxen voor het opbergen van materiaal. Kijk snel verder op de website, en bestel direct online! Ons ruime assortiment bevat o. Onze tuinkasten kunnen door de gehele Benelux, tegen zeer voordelige tarieven, worden bezorgd. Wilt u een opgeruimde tuin? Zo vindt u altijd de tuinkast die het beste bij u past.


Juist in een wat kleinere tuin of op een terras bieden tuinkasten uitkomst. Zo behoudt u het overzicht én heeft u alles bij de hand. Een tuinkast op het balkon is een ideale opberger voor buiten. En het staat ook nog eens gezellig. Als je voor een open alumunium stellingkast kiest zet je er bijvoorbeeld ook een paar planten in.


Of je neemt een lage houten of aluminium tuinkast en je hebt meteen extra tafeloppervlak. In een tuinopbergkast berg je je tuinspullen netjes weg. De houten tuinkast is populair, maar als je tuinkast kunststof is, is-ie weerbestendiger.


Je hebt staande modellen en liggende: de tuinkist of opbergbox. Bekende merken zijn Keter en KiS-KiS. Tip: gebruik ‘m ook als balkonkast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts