maandag 27 maart 2017

Voetenbankjes leenbakker

Ergonomische voetensteun voor een goede werkhouding. Met een dienblad erop is het een mooi salontafeltje. Hocker of voetenbank kopen. Leen Bakker heeft allerlei soorten hockers en voetenbanken.


Bij een leren bank kies je een voetenbankje in dezelfde kleur leer, hoewel in een modern interieur meubelen met contrast juist goed staan. Je kunt kiezen uit textiel, leer of vlechtwerk.

Deze mooie, beklede Kasper hocker is perfect voor bij de sofa, stoel of zelfs bij het bed. Gebruik hem als voetenbankje , bijzettafel of zelfs als opslagruimte. De hocker wordt geleverd exclusief kussen. Bij thuiskomst ploft u neer in uw heerlijke fauteuil, met de voetjes omhoog op het voetenbankje.


Dat noemen wij nog eens comfortabel! U kunt kiezen uit textiel, leder of vlechtwerk. Onze collectie voetenbankjes.


Het assortiment voetenbankjes van Van der Garde Tuinmeubelen bestaat uit hockers in diverse stijlen, kleuren, maten en van verschillende merken.

Als u op zoek bent naar een wicker hocker met lekker dik kussen, zijn onze Garden Impressions voetenbankjes echt iets voor u. Een voetenbankje of poef is niet alleen geschikt voor je voeten. Dit compacte, maar veelzijdige meubelstuk kan je ook gebruiken als extra zitplaats, bijzettafel of opberger. Het meubelstuk is zelfs geschikt voor het middagdutje van je huisdier. Je leest het al: de mogelijkheden zijn oneindig.


U kan kiezen uit textiel, leer of vlechtwerk. Koop en verkoop voetenbankje eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.


Le Sud voetenbankje Costa is trendy mat grijs. Heeft jouw partner de vervelende eigenschap zijn of haar voeten op tafel te leggen wanneer jullie televisie kijken? Schaf dan snel een voetenbank aan, de perfecte. Deze mooie poef weegt kilo daardoor is hij zeer stevig en kwalitatief erg goed.


Deze gestoffeerde fauteuil met bijpassend voetenbankje combineert stijl, comfort en functionaliteit. De stoel heeft een een houten frame, bekleed met hoogwaardige schuimvoering, hierdoor is hij erg duurzaam en comfortabel. De dik gevoerde stoel en de zachte rugleuning zijn erg comfortabel.


Ook kan je je voeten laten rusten op het fijne voeten.

De AP-2Air-Deluxe van Crespo is een luxe en comfortabele voetenbank. Bij dit voetenbankje is aan alle details is gedacht en zal het aan comfort niet ontbreken. Deze voetenbank is voorzien van een extra comfortabele gepolsterde 3D stof.


De comfortabele vulling van deze stof is extra luchtdoorlatend. Zodra de tijd weer is gekomen om de tuinset uit de schuur te halen, kan ook de voetenbank weer naar buiten. De voetenbanken in ons assortiment kunnen voor verschillende doeleinden dienen. Andere benamingen: Voetenbankjes , Voetenverhogers.


Wanneer u uw bureau niet in hoogte kunt verstellen kunt u een voetensteun gebruik om te zorgen voor een ergonomische goede werkhouding om op deze manier klachten te voorkomen. Uiteraard zijn er ook verstelbare voetensteunen te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts