woensdag 1 maart 2017

Fiskars x27 kopen

Onverwoestbare, betaalbare bijl uit Finland! Moderne materialen = performance. Klanten beoordelen ons met een 9. Gratis Verzending Boven €49! Fiskars Kloofbijl XVan Top Kwaliteit.

Uitzonderlijk scherpe bladen van dubbel gehard staal. De beste materialen en oog voor detail. Perfect gebalanceerd om te garanderen dat je met de hoogste snelheid en precisie kunt slaan, waardoor de kracht verveelvoudigd wordt als je bijl de boomstam raakt. De absolute top onder de kloofbijlen. Bent u ook helemaal klaar met afbrekende stelen en kloofkoppen die in het hout blijven steken?


Door zijn glasvezel steel is deze zo goed als onbreekbaar, in tegenstelling tot zijn houten concurrenten. De kloofbijl bestaat uit FiberComp steel met een uniek SoftGrip handvat. De Xis dus lichter en garandeert comfortabel werken.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Alle tuinartikelen shop je online. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Toptuingereedschap verkoopt alleen kwaliteitsproducten. Als u liefhebber bent van tuinieren of mooie keukenproducten. Een bijl heeft traditioneel een houten steel. Testen wijzen uit dat waar een houten steel breekt de FiberComp steel zonder problemen doorhakt. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De lichte, uit glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik en tegelijkertijd stabiel en duurzaam. Het lichte en duurzame materiaal van de kloofbijl minimaliseert vermoeidheid en maakt de bijl praktisch onbreekbaar.


Een kloofbijl is een bijl die vooral gebruikt wordt om brandhout te kloven. Daarna wordt de kop dikker, waardoor het hout eenvoudig splijt. Hij is voorzien van een keivormig gesmede bijlkop en een extra lange steel voor meer efficientie bij het kloven van dikke boomstammen.

De bijlkop beschikt over een teflonlaag waardoor je minder weerstand ervaart. Daarnaast bestaat de steel uit kunststof en glasvezel. De vaste verbinding tussen de bijlkop en de steel garandeert een optimale zekerheid.


Dankzij de optimale gewichtsverdeling tussen de bijlkop en de steel wordt een zeker, efficiënt en comfortabel gebruik mogelijk. Vergelijkbare zoekopdrachten voor fiskars kloofbijl x27. Info over fiskars kloofbijl x27. Resultaten van zoekmachines! Vind fantastische aanbiedingen voor fiskars x27.


Levertijd: Op werkdagen voor 21.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts