donderdag 16 maart 2017

Graszaad sportveld

Ruim assortiment aan graszaden voor een scherpe prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle graszaden vind je op beslist. De grootste in graszaad in Nederland!


Het gazon is extra sterk met een gelijkmatige, dichte. Graszaad kopen doe je hier. Sterke beworteling Barenbrug Rapide SVkenmerkt zich door de uitstekende beworteling, zodat ook bij een flinke sliding het sportveld zich goed kan houden. Speel en sportgras is een type graszaad dat goed bestand is tegen betreding.


Het graszaad is uiterst geschikt voor families. Sportveld en speelgazon graszaad. Voor de particulier levert De Boer Drachten onder andere mengsels voor speelgazons die tegen een stootje kunnen en daarbij hun sierwaarde behouden. Door kennis en ervaring biedt Barenbrug producten aan voor alle mogelijke toepassingen. Zo worden grassen van Barenbrug gebruikt in Europese.


Graszaad sportveld

Perfecte graszaadmengsels voor het inzaaien of doorzaaien van uw sportveld. Zeer geschikt voor sportvelden en gazons. Het mengsel vestigt zich snel met een dichte zode door het grote aandeel Engels raaigras. Het is niet alleen voor sportverenigingen interessant, maar ook voor gezinnen die graag spelen op het gazon. Voor sportvelden bieden wij tal van graszaden.


De mengsels bestaan voornamelijk uit Engels raaigras en veldbeemd. De zaden bieden een goede betredingstolerantie met snel herstel en een dichte, groene mat. Dit past perfect bij het duurzaam beheren van een sportveld. De belangrijkste mengsels zijn SV SVen SV100.


Barenbrug is wereldwijd toonaangevend in graszaad voor veehouderij, sport, recreatie en paardenhouderij. Een sportgazon Houden je kinderen van uren voetballen, rennen of wil je gewoon een sportveld aanleggen? Dan is een sportgazon nog sterker dan een speelgazon. Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken.


Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het. MegaGreen Multiplay, in de volksmond ook wel Speelgazon, legt met zijn brede samenstelling de basis voor een mooi en dicht gazon. Bij het graszaad zit een meststof toegevoegd voor een sneller herstel en een betere beworteling. DDS gevestigde zaaimethode voor sportvelden. Aanpak eikenprocessierups hoog op agenda bij gemeentes.


Durf sportveldbeheer anders aan. Doordat we de graszaden zelf uitwegen is een kleinere hoeveelheid van de graszaden ook bij ons te bestellen, wel zo gemakkelijk! Het zijn allemaal topgraszaadmengsels en uiteraard NAK gecertificeerd.


Voor het advies of het bestellen hiervan bent U bij ons aan het juiste adres. Om een sportveld mooi en strak te houden is het belangrijk om constant graszaad door te zaaien. Direct na de wedstrijd zijn kale plekken duidelijk te zien, daar kan doorgezaaid worden om straatgras tegen te gaan.


Graszaad sportveld

Doet u dit niet, dan is de kans groot dat straatgras zich overal vestigt en zelfs dominant wordt op het sportveld. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts