donderdag 30 maart 2017

Aquamax 8000

Het nieuwe ontwerp van de behuizing zorgt ervoor dat het water langs alle kanten aangezogen word. De Aquamax eco premium in een oogopslag: - Brilliant machtsevenwicht: Trusted verplaatsing capaciteiten met minder. Oase staat bekend om kwaliteit, degelijkheid en duurzaamhei kortom een uitstekende keuze voor uw vijver.


Met vijverpompen van de Aquamax Eco Premium serie weet je zeker dat je een juiste aankoop doet. Bij ingeschakelde SFC-functie zorgt de pomp zelfstandig voor de optimalisering van de waterhoeveelheid en de transporthoogte en reduceert deze tot max. U kunt de doorstroming van de pomp geheel zelf regelen van tot 1.

De vijverpomp is ook in een droge opstelling te gebruiken. Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van tot 1) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat. Let bij de keuze voor de juiste vijverpomp op, dat u een pomp kiest die krachtig genoeg is voor uw vijver. Schroeven verwijderen, tussenhuis, O-ring en rotor verwijderen. Alle onderdelen met een borstel onder schoon water reinigen.


Onderdelen op beschadiging controleren en evt. Gebruik onder naleving van de technische gegevens. Met deze zeer degelijke én betrouwbare vijverpomp haalt u een vijverpomp in huis van de allerhoogste Duitse kwaliteit.


Om deze kwaliteit bij te staan kunt u dan ook aanspraak maken op een verlengde garantieperiode van.

Op deze kwaliteit heeft u dan ook een garantieperiode van maar liefst jaar. Met de speciale reiniger AquaActiv PumpClean verlengt u de levensduur van uw pomp en zorgt u voor een langdurig hoge capaciteit. Tuinmeubelen, grasmaaiers. Deze pomp voldoet aan alle eisen die je vandaag de dag aan een pomp mag stellen.


In de eerste plaats is dit het geringe energie verbruik van deze pomp. En dit zonder dat het ten koste gaat van de doorstroomsnelheid en opvoerhoogte. Wesdijk dé Vijverspecialist officieel sterren Oase dealer.


Vandaag bestel morgen in huis! Koop nu en betaal pas over dagen! Belangrijke aanwijzing voor een storingsvrije werking.


Sla oase aquamax op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg oase aquamax niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Het is mogelijk dat u voor een gelijktijdige toevoer van vuildeeltjes op de extra gepatenteerde ingang filtertoebehoren aan gaat sluiten.


Deze AquaMax Eco Premium is buitengewoon energie-efficiënt en is ook voorzien van een goede transportcapaciteit! De werking van de AquaMax Eco Premium is ook van belang, voordat u dit model koopt. The AquaMax Eco Premium is the most versatile filtration pump available, ensuring clarity and water quality of your water feature by providing maximum filtration. We offer fast UK delivery, cheap prices and our 5-star service which is backed up by.


Uitstekende energiebalans: betrouwbare transportcapaciteit bij nog minder energieverbruik. Extra, gepatenteerde aansluiting van optionele filtertoebehoren voor de toevoer van vuildeeltjes uit andere vijverzones.

Unieke, gepatenteerde vorstbescherming: tot -°C is de pomp beschermd tegen vorstschade. De AquaMax Eco Premium is een complete en betrouwbare filterpomp van Duitse topkwaliteit. Deze pomp combineert een hoge capaciteit met een uitermate laag energieverbruik. De doorstroming is volledig regelbaar en dankzij een tweede ingang wordt het mogelijk een satelietfilter of oppervalkteskimmer aan te sluiten waardoor er ook vuil afgevoerd kan worden uit moeilijk te bereiken vijverzones.


Door de los verkrijgbare Oase Satellietfilter op de extra ingang aan te sluiten kunt u het vuile water op een tweede plaats van de vijverbodem wegzuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts